Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Εργοστασιάρχης ετών... 20

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο νεαρός από το Μπρούκλιν που ξεκίνησε την επιχείρησή του στο δωμάτιό του.

Πολλοί άνθρωποι εύχονται να μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα προϊόν και να πλουτίσουν χάρη σ’ αυτό.

Λίγοι όμως το καταφέρνουν.

Ένας εξ αυτών είναι και ο νεαρός εφευρέτης Alex Shlaferman, ο 20χρονος ιδρυτής της Vante Toys.

Και μάλιστα, ο ίδιος -σύμφωνα με δημοσίευμα του Business Insider- τα κατάφερε όχι μόνο μία… αλλά περισσότερες φορές.




Την πρώτη φορά ήταν μόλις… 15 ετών!

«Το 2014 θα είναι άλλη μια χρονιά-ορόσημο» λέει ο ίδιος, καθώς αναμένεται η εταιρεία που ίδρυσε όταν ήταν 16 ετών να «πιάσει» τα 10 εκατ. δολάρια σε έσοδα.

Ο νεαρός Alex διαθέτει ήδη το δικό του εργοστάσιο στην Κίνα, στο οποίο απασχολεί 50 άτομα προσωπικό και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για ένα ριάλιτι σόου, που θα βασίζεται στη ζωή του.

Από τις 100.000 δολάρια στα… 10 εκατομμύρια

«Πριν από μερικά χρόνια διηύθυνα την επιχείρησή μου από το παιδικό μου δωμάτιο, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες των γονιών μου. Την πρώτη χρονιά κάναμε δήλωση στην εφορία για 110.000 δολάρια. Πριν το καταλάβουμε είχαμε φτάσει στο 1 εκατ. και στη συνέχεια στα 3 εκατ. δολάρια. Σημειώνουμε άνοδο της τάξης του 300-400% κάθε χρόνο» λέει ο ίδιος.

Τα έσοδα της περασμένης χρονιάς έφτασαν τα περίπου 5 εκατ. δολάρια, ενώ για τη χρονιά που διανύουμε αναμένεται ότι η εταιρεία του θα φτάσει 10 εκατ. δολάρια κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας του βρίσκονται στο Μπρούκλιν, όπου εργάζονται επτά υπάλληλοι, ενώ ακόμη 48 βρίσκονται στην Κίνα.

Και όλα αυτά τα κατάφερε χάρη στο «Wallet Ninja» («το πορτοφόλι του νίντζα»), το οποίο είναι κάτι σαν ένας… επίπεδος πολυσουγιάς, με 18 εργαλεία.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό επιτυχημένο προϊόν, που έχει δημιουργήσει. Το Super Looper, ένα αεροπλανάκι-μπούμεργανγκ το πουλάει από τότε που ήταν 16 ετών.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πια ότι έχει αφήσει την «τρελή ζωή» (ποτά, ξενύχτια κ.τ.λ.) πίσω του.

Τώρα γυμνάζεται τακτικά και ονειρεύεται να αγοράσει ένα καλύτερο σπίτι για τους γονείς του, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για το ριάλιτι σόου γύρω από τη ζωή του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.