Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Συμφωνία συνεργασίας Κομισιόν-UEFA

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η UEFA υπέγραψε σήμερα συμφωνία συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, με την οποία οι δύο πλευρές δεσμεύονται να αγωνιστούν κατά των διακρίσεων, των στημένων αγώνων και της βίας στον αθλητισμό.

«Θα εντείνουμε τον αγώνα μας για την προστασία της ηθικής στον αθλητισμό και για να προωθήσουμε τη χρηστή διοίκηση. Εργαζόμενοι μαζί, θα βεβαιωθείτε ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να ξεπεράσει τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει», δήλωσε ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί.

«Ο στόχος μας ήταν πάντα να διατηρηθεί η σταθερότητα στο χώρο του επαγγελματικού αθλητισμού, αναγνωρίζοντας τον ειδικό χαρακτήρα του με την απόλυτη τήρηση του δικαίου της ΕΕ», τόνισε από την πλευρά της η Κύπρια Επίτροπος αρμόδια για τον αθλητισμό, Ανδρούλα Βασιλείου.

Η συνεργασία θα έχει επίσης ως στόχο, να προωθήσει τον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού και τα οφέλη για την υγεία από τη σωματική άσκηση, καθώς και να ενθαρρύνει την αθλητική δραστηριότητα παικτών με αναπηρία.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η οποία αρχικά θα έχει ισχύ μέχρι το 2017, οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να έχουν συνομιλίες σε ανώτερο επίπεδο μία φορά το χρόνο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.