Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Έδωσε “πουρμπουάρ” χιλιάδες δολάρια για ρεύμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα τυπογραφικό λάθος που έκανε ένας πολίτης στο Νέο Μεξικό κατά τη διάρκεια πληρωμής μέσω Διαδικτύου του λογαριασμού του στην εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, είχε ως αποτέλεσμα να «δωρίσει» χιλιάδες δολάρια. Τώρα τα ζητάει πίσω.

Ο άνδρας από το Νέο Μεξικό ανέφερε ότι το λάθος που έκανε τον οδήγησε να πληρώσει σχεδόν 2.500 δολάρια παραπάνω στην εταιρεία και τώρα ζητάει επιστροφή.

Η δημόσια υπηρεσία του Νέου μεξικού δήλωσε ότι μπορεί να πάρει εβδομάδες μέχρι να επιστραφούν τα χρήματα στον δικαιούχο.

Όπως αναφέρει το KOB-TV, ο Ίρα Καρμιόλ θέλοντας να πληρώσει μέσω Διαδικτύου τον λογαριασμό των 278 δολαρίων στην υπηρεσία ηλεκτρισμού, έκανε μία λάθος πληκτρολόγηση και έδωσε εντολή να μεταφερθούν 2,787 δολάρια.

Ο ίδιος κατάλαβε το λάθος του λίγες ημέρες αργότερα και επικοινώνησε με την εταιρεία, η οποία του απάντησε ότι απαιτούνται 3-4 εβδομάδες για να επεξεργαστούν το αίτημα επιστροφής του πελάτη τους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας παροχής ηλεκτρικού τόνισε ότι δεν μπορεί να αναλύσει περαιτέρω προβλήματα με συγκεκριμένους πελάτες, αλλά συνήθως τέτοια ζητήματα επιλύονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.