Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Actually I Can – Ημερίδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Actually I Can… Μοιράζομαι, νοιάζομαι, αισθάνομαι, και έτσι, εμπνέομαι, μπορώ και συμμετέχω. Αυτή είναι η ολιστική προσέγγιση του Women in Action στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.

To Women in Action είναι η σύμπραξη 4 γυναικών και 2 sites. Το Jenny.gr, το γυναικείο site με την υπογραφή της Τζένης Μπαλατσινού & το 4moms.gr, το ιντερνετικό ραντεβού των μαμάδων, με οικοδέσποινες τις Αμαλία Κυπαρίσση, Βιβή Μπασινά & Βάσω Νικοπολίδη. Mετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου & 2ου Women in Action αυτή τη φορά αναλαμβάνουν μια διαφορετική πρωτοβουλία.

Το βασικό μήνυμα για όσες γυναίκες ονειρεύονται τη δική τους επιχείρηση, για όσες γυναίκες κάνουν όνειρα για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, κόντρα στους καιρούς, είναι να τολμήσουν και να πιστέψουν στον εαυτό τους.

Στην Ημερίδα που διοργανώνεται στη Στέγη Γραμμάτων στις 2 Νοεμβρίου με την αρωγή της Οργάνωσης Γη ξετυλίγεται ένα κουβάρι από ιστορίες διακεκριμένων ανθρώπων, ιστορίες ανθρώπων που έχουν διαγράψει τη δική τους επιτυχημένη πορεία.

Οπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση με αφορμή την ημερίδα: «Μέσα από τις διαφορετικές ‘’αφηγήσεις’’, επιδίωξή μας είναι η κάθε μια από εμάς να βρει αυτό που μπορεί να την εμπνεύσει, αυτό που μπορεί να την βοηθήσει να διαμορφώσει τις επιλογές της και να καθορίσει το επόμενο, σταθερό βήμα της».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομιλιών:

12.15 Γιάννης Μεταξάς, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών
12.35 Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργός Τουρισμού (βίντεο)
12.45 Πέτρος Κόκκαλης, Γενικός Γραμματέας της Οργάνωσης Γη - επικεφαλής του ATH-Tech
13.05 Νίκη Κουτσιανά, Πρόεδρος Apivita
13.30 Γιώργος Κολλιόπουλος, CEO Speiron Company
13.50 Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος Microsoft Ελλάς
14.10 Διάλειμμα
15.00 Νατάσα Αθανασιάδου, Ιδρύτρια Generation Generous
15.20 Κατερίνα Ευστρατιάδου, Life Coach
16.00 Γιώργος Πανόπουλος, Δημοσιογράφος

Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου.

Η Hμερίδα για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα θα γίνει την Κυριακή 2 Νοεμβρίου από τις 12:00 έως τις 17:00 στη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών, Συγγρού 107, Αθήνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.