Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Μπέκαμ χάρισε το χαμόγελο σε έναν μικρό ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στο πλευρό ενός 11χρονου φαν της Γιουνάιτεντ που πάσχει από καρκίνο.

Το πρώτο και μεγαλύτερο όνειρο του κατέρρευσε τη στιγμή που γινόταν πραγματικότητα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όμως, τον βοήθησε να πραγματοποιηθεί το επόμενο κατά σειρά, χαρίζοντας του ξανά το χαμόγελο.

Ο 11χρονος Λόιντ Μπάρτον διαγνώστηκε με καρκίνο. Ο μικρός Βρετανός έχει έναν όγκο στον εγκέφαλο, κάτι το οποίο έμαθε αφότου είχε επιλεγεί για τις μικρές ομάδες της Μάντσεστερ, της Άστον Βίλα, της Πορτ Βέιλ και της Σριούσμπερι. Το ταλέντο του έλαμψε με τους σκάουτερ των δύο ομάδων να τον επιλέγουν. Δε χρειάστηκε να σκεφτεί καθόλου. Ήξερε ποια ήθελε να διαλέξει, καθότι είναι μεγάλος φαν της Γιουνάιτεντ. Τότε όμως -τον περασμένο Μάιο- ήταν που χτυπήθηκε από την επάρατη νόσο. Άφησε το ποδόσφαιρο και άρχισε να… παλεύει μαζί της, με χημειοθεραπείες και ακτινοβολίες.

Ο βετεράνος αστέρας έμαθε για τον μικρό και του έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του, όπως ομολόγησε ο Λόιντ. Ξαφνικά μια μέρα είδε μπροστά του τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο Λόιντ καθισμένος στην αναπηρική καρέκλα του ξαναβρήκε το χαμόγελο του χάρη στον Μπεκς. «Δεν είχα ιδέα ότι θα συναντούσα τον Μπέκαμ. Ήταν μια υπέροχη έκπληξη. Ήταν πολύ καλός. Κουβεντιάσαμε πολύ και για διάφορα θέματα. Μου μίλησε πολύ για τη Μάντσεστερ, για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την οικογένεια του. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και ο Μπέκαμ είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Θα θυμάμαι πάντα αυτή τη μέρα», ήταν τα λόγια του 11χρονου.

«Χάρηκε τόσο πολύ όταν είδε τον Ντέιβιντ, που δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Για μερικά λεπτά δε μπορούσε να αρθρώσει λέξη», είπε η μητέρα του Λόιντ, Ντι και συμπλήρωσε: «Έκανε το παιδί μου να ξεχαστεί και του έδωσε επιπλέον κουράγιο». Με την επίσκεψη του Μπέκαμ, ο Λόιντ συμμετείχε και σε ένα ντοκιμαντέρ-σόου που θα παρουσιάσει ο Άγγλος σταρ. «Ύψωσε το ανάστημα σου στον καρκίνο» είναι ο τίτλος του και θα ξεκινήσει να μεταδίδεται σήμερα στη βρετανική τηλεόραση. Στόχος του είναι η συγκέντρωση ενός ποσού με το οποίο θα χρηματοδοτηθούν έρευνες για τη θεραπεία του καρκίνου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.