Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Εξέδιδε ανήλικη σε 73χρονο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη σύλληψη ενός 73χρονου προχώρησαν οι αρχές με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε ανήλικο έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων. Συνελήφθη επίσης μία 39χρονη Γεωργιανή, για τα αδικήματα της μαστροπείας, της πορνογραφίας ανηλίκων και της διευκόλυνσης αλλότριας ακολασίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη μαστροπός εξανάγκασε την ανήλικη να συνευρεθεί ερωτικά με τον 73χρονο άνδρα, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Οι σεξουαλικές συνευρέσεις έλαβαν χώρα σε εξοχική κατοικία του συλληφθέντα στην πόλη της Κατερίνης, καθώς και σε εγκαταστάσεις πρώην επιχείρησής του και καταγράφονταν βιντεοσκοπικά και φωτογραφικά από τη μαστροπό.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του συλληφθέντα στην περιοχή του Ευόσμου, στον πρώην χώρο εργασίας του και στο όχημά του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 10 ψηφιακοί δίσκοι, σε κάποιους από τους οποίους περιεχόταν πορνογραφικό υλικό μεταξύ του δράστη και της ανήλικης, καθώς και άλλα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου,
• 5 έγχρωμες φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού,
• 9 βιντεοκασέτες,
• 3 φωτογραφικές μηχανές,
• βιντεοκάμερα,
• φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικίας της 39χρονης, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για υπόθεση εξύβρισης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για ψηφιακή ανάλυση-πραγματογνωμοσύνη.

Η ανήλικη κοπέλα υποστηρίζεται ψυχολογικά από Ψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.