Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Tα τέλη αεροναυτιλίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με κοινή απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα αποφασίστηκε να μεταφερθούν στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους οι δύο ειδικοί λογαριασμοί της αεροναυτιλίας.

Σύμφωνε με την ανακοίνωση του ΥΠΟΜΕΔΙ, ανακοινώνεται ότι ύστερα από συμφωνία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, αποφασίστηκε η τροποποίηση της υπ' αριθ. 1090/29-7-14 απόφασης, ώστε να μεταφερθεί από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (Ο.Δ.ΔΗ.Χ) στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (24η Διεύθυνση) η κίνηση των δύο τραπεζικών λογαριασμών υπ' αριθμόν 2343788 «Ε.Δ.-Λογαριασμός Τελών Διαδρομής που αποδίδονται από το Eurocontrol» και 2343796 « Ε.Δ.-Προϊόν από τη μετάβαση Μελλοντικών Εσόδων του Ε.Δ. από το Eurocontrol».

Παράλληλα, αποφασίσθηκε με τους συναρμόδιους υπουργούς να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία πρόσληψης 32 ατόμων για την ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού του κλάδου Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υ.Π.Α., ώστε να αντιμετωπισθούν στοιχειώδεις ανάγκες του κλάδου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.