Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Ανήλικος συνελήφθη να οδηγεί μοτοσικλέτα που έκλεψε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαζί με συνεργό του είχε διαπράξει συνολικά 6 κλοπές στη Φθιώτιδα.

Ένας 17χρονος Βούλγαρος και ένας 20χρονος Αλβανός είναι οι δράστες έξι περιπτώσεων κλοπών που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας. Οι δύο αλλοδαποί αφαίρεσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στις περιοχές της Γλύφας και της Παραλίας Ραχών, καθώς και δύο μοτοσικλέτες από τις περιοχές της Πελασγίας και της Στυλίδας.

Μάλιστα, ο 17χρονος κατελήφθη προχθές στην περιοχή της Κουβέλας να οδηγεί μία από τις κλεμμένες μοτοσικλέτες και συνελήφθη, ενώ επιπλέον κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, στο πλαίσιο έρευνας που διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, εξιχνιάστηκαν 6 συνολικά περιπτώσεις κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα, σε διάφορες περιοχές της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Για τις κλοπές αυτές ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 17χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος συνελήφθη προχθές (14-10-2014) το απόγευμα στην περιοχή της Κουβέλας, καθώς και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 17χρονος κατηγορείται επίσης και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι οι δύο αλλοδαποί ενέχονται, κατά το χρονικό διάστημα από τις 24 Σεπτεμβρίου έως και τις 8 Οκτωβρίου, σε τέσσερις κλοπές από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών.

Συγκεκριμένα διέπραξαν:

  • Πρώτες πρωινές ώρες της 24-09-2014, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού, από την περιοχή της Στυλίδας.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 24-09-2014, κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 57χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Παραλίας Ραχών, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 08-10-2014, κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας, ιδιοκτησίας 26χρονου ημεδαπού, από την περιοχή της Πελασγίας.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 08-10-2014, κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 49χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Γλύφας, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 08-10-2014, κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Γλύφας, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, μία φωτογραφική μηχανή και μία φιάλη με οινοπνευματώδες ποτό.
  • Πρώτες πρωινές ώρες της 08-10-2014, κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Παραλίας Ραχών, όπου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
Η μία δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε προχθές στην Κουβέλα, κατά τη σύλληψη του 17χρονου, ενώ η δεύτερη βρέθηκε χθες επίσης στην ίδια περιοχή και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.