Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

«Δώσε κλωτσιά στη χρήση, βάλε γκολ στη Ζωή!»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου.

Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα διοργανώνουν για το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ και ο Σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω» Αργυρούπολης – Ελληνικού στο γήπεδο 8x8 του Star Football Club στη Βούλα (Αλκυονίδων 4, Βούλα/απέναντι από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας – επί της παραλιακής) με σύνθημα «Δώσε κλωτσιά στη χρήση, βάλε γκολ στη Ζωή!».

Ο αγώνας θα γίνει για τις ανάγκες του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού και την ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου. Τον φιλικό αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Όμιλος UNESCO Πειραιώς & Νήσων και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές.

Το ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ, με έδρα την Αθήνα, λειτουργεί από το 1988 και απευθύνεται σε έφηβους χρήστες ναρκωτικών ουσιών 13-21 ετών και τις οικογένειές τους. Είναι πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης, αλλά με δυνατότητα φιλοξενίας των εφήβων που δεν έχουν οικογενειακή υποστήριξη ή προέρχονται από άλλες περιοχές της χώρας, σε όλα τα στάδια συμμετοχής τους στο πρόγραμμα.

Με την υποστήριξη του Συλλόγου Οικογένειας του προγράμματος, προσφέρεται επίσης η δυνατότητα παραμονής σε ξενώνα και στις οικογένειες των εφήβων που προέρχονται από την περιφέρεια, τόσο κατά την αρχική φάση κινητοποίησης και προετοιμασίας των εφήβων για ένταξη στη Θεραπευτική Κοινότητα, όσο και κατά διαστήματα μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος, εφόσον υπάρχει ανάγκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.