Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Επί τάπητος η αλλαγές στην εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύσκεψη για κοινωνικό σχολείο και συνάντηση με ΔΟΕ.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του υπουργού Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδου με τους υπουργούς Δημοσίας Τάξεως και Εθνικής Άμυνας με βασικό θέμα τις ενδεχόμενες αλλαγές στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές στο «Νέο Λύκειο».

Όπως έχει γράψει το newsbeast.gr πριν τις 30 Μαΐου αναμένεται η κατανομή των σχολών ανά επιστημονικό πεδίο με βάση το νέο εξεταστικό σύστημα. Οι στρατιωτικές σχολές έως σήμερα είναι κατανεμημένες σε όλα τα επιστημονικά πεδία και ο κ. Λοβέρδος, όπως έχει δηλώσει στο STAR, αναμένεται να συζητήσει αν τα Υπουργεία Δημοσίας Τάξεως και Άμυνας επιθυμούν αλλαγές. Ο υπουργός Παιδείας διευκρίνισε ότι «οι εξετάσεις θα μείνουν στο Υπουργείο Παιδείας, γιατί εδώ υπάρχει το πιο αντικειμενικό και αδιάβλητο σύστημα».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 11.30 στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύσκεψη για το «Κοινωνικό Σχολείο» - Συνάντηση με ΔΟΕ

Εκτός από τη συνάντηση με τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Δημοσίας Τάξεως ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για τις δράσεις του «Κοινωνικού Σχολείου». Στην σύσκεψη θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Πολιτισμού. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Επίσης ο κ. Λοβέρδος θα συναντηθεί στις 17:30 με εκπροσώπους της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.