Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Μητέρα έσωσε το μωρό της με την τελευταία της πνοή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ προκαλεί η ιστορία της Τζέσικα Αρεντέιλ, η οποία λίγη ώρα πριν ξεψυχήσει, εξάντλησε την τελευταία της πνοή για να κρύψει το έξι μηνών μωρό της και να το προστατεύσει από τη μανία του πρώην πεζοναύτη, Αντουάν Ντέιβις.

Η 33χρονη Τζέσικα Αρεντέιλ από την Ατλάντα, βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού της με διαμπερές τραύμα στο κεφάλι έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της Αντουάν Ντέιβις -ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, αυτοπυροβολήθηκε μετά την αποτρόπαια πράξη του.





Οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στη συνέχεια στο σπίτι, βρήκαν τους δύο συντρόφους νεκρούς, ενώ ανακάλυψαν πως η 33χρονη είχε κρύψει μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας την έξι μηνών κόρη τους, προκειμένου να εκείνη να τη σώσει από τη μανία του πρώην πεζοναύτη. Στο σπίτι βρίσκονταν εκείνη την ώρα και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του Ντέιβις από προηγούμενο γάμο. Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του 30χρονου, Ταμάρα Τσέσλεϊ, δηλώνει πως ο Ντέιβις έπασχε από κατάθλιψη από τότε που επέστρεψε από το Ιράκ όπου και υπηρέτησε.



Η μητέρα της Αρεντέιλ καταγγέλλει από την πλευρά της πως ο Ντέιβις είχε συχνά ξεσπάσματα θυμού καθώς και προβλήματα με το αλκοόλ. Την ημέρα του φονικού, ο πρώην πεζοναύτης είχε μεθύσει και είχε χτυπήσει την Αρεντέιλ πριν την πυροβολήσει θανάσιμα.

Ο Ντέιβις κυνήγησε την 33χρονη με σκοπό να τη σκοτώσει, μέχρι τον τρίτο όροφο του σπιτιού τους. Η Αρεντέιλ βρήκε καταφύγιο στο μπάνιο, παίρνοντας μαζί της την 6 μηνών κορούλα της Κόμπι. Ο Ντέιβις πήγε στην ντουλάπα, έβγαλε το αυτόματο και άνοιξε πυρ, ενόσω η αστυνομία είχε ήδη περικυκλώσει το σπίτι και εκκενώσει τις γειτονικές κατοικίες -μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε. Αν και διαπραγματευτές της αστυνομίας επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με τον Ντέιβις, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.



Η Κόμπι βρέθηκε στη λεκάνη της τουαλέτας, καλυμμένη από το άψυχο κορμί της μητέρας της, ζωντανή, αλλά πάσχοντας από υποθερμία, καθώς βρισκόταν για αρκετή ώρα στο νερό. Σύμφωνα με τους αξιωματικούς που βρήκαν μητέρα και παιδί, η Αρεντέιλ είχε καλύψει με τέτοιο τρόπο τη λεκάνη, ώστε ο Ντείβις να μην μπορεί να βρει τη μικρή.



Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δύο κόρες του 30χρονου από προηγούμενο γάμο, 9 και 10 ετών, ήταν μπροστά στο περιστατικό και ούρλιαζαν. Μάλιστα η μία εκ των δύο υποστήριξε ότι ο πατέρας της, την κοίταζε αρκετή ώρα με το όπλο στο χέρι, προτού εκείνη ψελλίσει σοκαρισμένη: «Μπαμπά τι κάνεις»; Λίγο αργότερα, τα δύο κορίτσια άκουσαν τους πυροβολισμούς και τα ουρλιαχτά της Αρεντέιλ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.