Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Απαλείφθηκε το χωρίο για την ανάληψη της υπηρεσίας στις προσλήψεις αναπληρωτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσλήψεις 360 αναπληρωτών σε Μουσικά Σχολεία πλήρους και μειωμένου ωραρίου.

Στην πρόσληψη 360 εκπαιδευτικών για τα Μουσικά Σχολεία προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας. Οι προσλήψεις αφορούσαν εκπαιδευτικούς τριών μουσικών ειδικοτήτων, ΠΕ16.01, ΠΕ16.02, ΤΕ 16, και ήταν τόσο πλήρους όσο και μειωμένου ωραρίου.

Όλες οι προσλήψεις έγινα μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες ανήκουν τα μουσικά σχολεία πρόσληψής τους, για ανάληψη υπηρεσίας από την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 έως και τη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Αξίζει να αναφερθεί από το σχετικό Δελτίου Τύπου του Υπουργείου απαλείφθηκε η αναφορά στην ανάληψη υπηρεσίας που συνόδευε τις προηγούμενες προσλήψεις των αναπληρωτών.

Θυμίζουμε ότι στα προηγούμενα Δελτίου Τύπου αναφερόταν μεταξύ των άλλων το ακόλουθο:

«Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση».

Όπως έχει γράψει το newsbeast.gr σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο κ. Λοβέρδος από το διδακτικό έτος 2014-15 και εφεξής και αποκλειστικά για θέματα προσμέτρησης προϋπηρεσίας σε πίνακες κατάταξης, ως ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών λογίζεται η εναρκτήρια ημερομηνία της οριζόμενης στη σχετική Υπουργική Απόφαση προθεσμίας, υπό την προϋπόθεση ότι η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται εντός της προθεσμίας αυτής.

Δείτε εδώ τα ονόματα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.