Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών - Κορίνθου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου υπεραποστάσεως "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2014".

Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσειε θα έχουν ως εξής:

-Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα πλάτους 1,5μ. στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, του ρεύματος κυκλοφορίας προς Κόρινθο, από τη διασταύρωση Λ. Αθηνών & Ιεράς Οδού (10,000 χ/θ), περιοχών Δήμου Χαϊδαρίου έως τη διασταύρωση Διυλιστηρίων (15,600 χ/θ) περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, κατά τις ώρες 07.00΄ έως 10.00΄.

- Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τη χ/θ 27,000 (Ναυπηγία Ελευσίνας) έως τη χ/θ 40,000 (Είσοδος-Έξοδος Μεγάρων της Ν.Ε.Ο.Α.Κ.), κατά τις ώρες 07.30΄ έως 13.30΄.

Κατά τη διάρκεια ισχύς της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των εν λόγω φορτηγών οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Οι οδηγοί των οχημάτων παρακαλούνται από την ΕΛ.ΑΣ, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα παραπάνω σημεία και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.