Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πλούτισε με το επίδομα της πεθαμένης θείας της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για περισσότερο από 9 χρόνια η 55χρονη ανηψιά εισέπραττε τα επιδόματα παραπληγίας της θείας της που είχε πεθάνει από το 2002!

Τι κι αν τα χρήματα ήταν πολλά και δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν; Σύμφωνα με το cretalive.gr, η 55χρονη στο απολογητικό σημείωμα που κατέθεσε υποστήριξε πως θεωρούσε ότι ήταν... οφειλόμενα του ΙΚΑ προς την πεθαμένη γυναίκα.

Να σημειωθεί ότι το Ίδρυμα έχασε απ' αυτήν υπόθεση σχεδόν 90.000 ευρώ ως το 2011, που έγινε γνωστή η απάτη, και σήμερα η υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ηρακλείου, όπου έφτασε η υπόθεση μετά τη μήνυση που υπέβαλε το τοπικό υποκατάστημα του ΙΚΑ.

Η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε να μετατραπεί η κατηγορία, από απάτη σε υπεξαίρεση, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, που καταδίκασε την γυναίκα σε απάτη και σε φυλάκιση 10 μηνών.

Πάντως η 55χρονη έχει ήδη αποπληρώσει το μισό της οφειλής, καθώς μπήκε σε διαδικασία ρύθμισης, κάτι που εκτιμήθηκε από το δικαστήριο γι΄αυτό και έπεσε στα "μαλακά", θεωρώντας πως υπάρχει έμπρακτη μεταμέλεια.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.