Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Λοβέρδος: Αναγνωρίζουμε ότι δε μπορούμε να καλύψουμε τα κενά σε επιμέρους ειδικότητες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέο κύμα προσλήψεων στα σχολεία την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου.

«Εάν παρακολουθήσουμε τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ που έχουν δίκιο, τα κενά θα είναι κοντά στις 10-12.000, αλλά θα αφορούν και επιμέρους ειδικότητες που εμείς αναγνωρίζουμε ότι προβλέπονται από το νόμο ή από τις εγκυκλίους και που αναγνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε λόγω οικονομικής κατάστασης να τα καλύψουμε».

Τα παραπάνω ανέφερε ο υπουργός Παιδείας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ,ενώ τόνισε ότι ο στόχος μας ήταν όλα τα σχολεία να ανοίξουν, όλα τα σχολεία να είναι με βιβλία και δήλωσε ότι τα κενά που συνολικώς εμφανίζονται, καθώς και αυτά που προκύπτουν από άδεια κυήσεως ή άνευ αποδοχών θα καλυφθούν αφού διαπιστώσουν οι υπηρεσίες που είναι.

Το νέο κύμα προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού ενώ νέες προσλήψεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες που διαμορφώνονται τα προγράμματα των ειδικών σχολείων ή των τεχνικών λυκείων.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι το προηγούμενο σχολικό έτος πήγαν καθηγητές και δάσκαλοι στα ακριτικά νησιά το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο σε αντίθεση με τη φετινή χρονιά. Παραδέχθηκε βέβαια ότι δεν είναι όλο το προσωπικό ενώ εκτιμά ότι τα κενά που θα προκύψουν μετά το τέλος Σεπτεμβρίου θα παραμείνουν γύρω στα 1.000.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.