Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Τον σκότωσε επειδή νόμιζε ότι ήταν ο διάβολος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στη φυλακή βρέθηκε μια 19χρονη στο Μάντσεστερ που το 2012 σκότωσε έναν άντρα χτυπώντας τον μέχρι θανάτου και διέταξε τον σκύλο της να του επιτεθεί επειδή πίστευε ότι ήταν ο διάβολος. 


Οι γείτονες σήμαναν συναγερμό, όταν άκουσαν την Tinika Campbell να λέει στο pit bull terrier της να ορμήσει στον Ιρακινό Khalid Kassian Hassan.



Η αστυνομία έσπευσε αμέσως στο σπίτι του θύματος και βρήκε την έφηβη να τον χτυπά χωρίς έλεος στο κεφάλι, παρότι εκείνος την ικέτευε να σταματήσει.

Η 19χρονη υπέφερε τα τελευταία τρία χρόνια από ψυχωτικά επεισόδια και τη στιγμή της επίθεσης διαπιστώθηκε ότι έπαθε σχιζοφρενική διαταραχή που επιδεινώθηκε από τη χρήση κάνναβης.

Το πρωί της 31ης Αυγούστου του 2012 έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο σπίτι του θύματος, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, όπου και του επιτέθηκε.

Ο εισαγγελέας είπε ότι η Campbell-η οποία τότε ήταν 17χρονων- είπε αργότεραστους γιατρούς ότι ο σκύλος της άρχισε να δαγκώνει τον Ιρακινό στο πόδι χωρίςλόγο και τότε, "σκέφτηκε ότι ήταν ο διάβολος και ότι έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό της".

Μάρτυρες υποστήριξαν ότι άκουσαν την Campbell να φωνάζει στον σκύλο της "Πιάστον, πιάστον".

Ο Hassan προσπάθησε να ξεφύγει και άρχισε να ουρλιάζει κατευθυνόμενος σε ένα γειτονικό διαμέρισμα.Όταν εκείνοι άνοιξαν την πόρτα βρήκαν τον Hassan στο πάτωμα, από πάνω του την Campbell. Όπως είπαν, η κοπέλα είχε διαταραγμένο βλέμμα και αίμα στα μαλλιά της.

Η Campbell στη συνέχεια προσπάθησε να κλειστεί σε ένα γραφείο. "Δάγκωνε έναν αστυνομικό και τον εαυτό της. Χρειάστηκαν 20 λεπτά για να την θέσουν υπό έλεγχο" ανέφερε ο εισαγγελέας.

Ο Hassan, ο οποίος έμενε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2001,πέθανε στο σημείο από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι, το πρόσωπο και το λαιμό. Ο σκύλος κυριολεκτικά έλιωσε το αριστερό του πόδι, ενώ είχε σημάδια από ανθρώπινες δαγκωματιές στο κεφάλι του και το αριστερό χέρι.



Η Campbell, η οποία είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ληστεία, επίθεση, φθορά ξένης περιουσίας και διατάραξη της δημόσιας τάξης, είχε ομολογήσει την ενοχή της σε προηγούμενη ακροαματική διαδικασία.

Μετά τη σύλληψή της εισήχθη σε νοσοκομείο, η κατάστασή της σταθεροποιήθηκε όμως ακόμα ανά διαστήμα έχει εξάρσεις βίας. Σύμφωνα με το δικαστήριο, πρόσφατα επιτέθηκε και σε έναν ηλικιωμένο ασθενή και εξακολουθεί να είναι πολύ επικίνδυνη.

Στο δικαστήριο επισημάνθηκε ακόμη ότι σύμφωνα με τους ειδικούς δεν πρόκειται να θεραπευτεί και ενδεχομένως να πάσχει και από διαταραχή προσωπικότητας.

Η περίπτωση της θα κριθεί εκ νέου μετά από πέντε χρόνια παραμονής στη φυλακή.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.