Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Η οικολογία έχει γιορτή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 4η Γιορτή Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτεχνίας στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός.

Ευκαιρία για γιορτή και οικολογία! Από χθες Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και για τέσσερις ημέρες, 95 παραγωγοί και χειροτέχνες από όλη την Ελλάδα, δεκάδες εργαστήρια, συναυλίες, συζητήσεις, θεατρικά, δράσεις για παιδιά και άλλες εκδηλώσεις υπόσχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις στο πλαίσιο της 4ης Γιορτής Οικολογικής Γεωργίας και Χειροτερχνίας.

Η Γιορτή, με ελεύθερη είσοδο και φιλοξενείται στο πάρκο Νέας Ελβετίας, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, δίνει τη δυνατότητα σε όσους θέλουν να «αποδράσουν» από τους πολύβουους δρόμους της πόλης, να έρθουν σε επαφή με προϊόντα οικολογικής γεωργίας και οικοτεχνίας.

Βότανα, μελισσοκομικά προϊόντα, τυροκομικά και γαλακτοκομικά, σάλτσες, μαρμελάδες, κηπευτικά, όσπρια και άλλα προϊόντα από την κατηγορία των οικοτεχνών, αλλά και σαπούνια, κηραλοιφές, κρέμες, παιχνίδια, τσάντες, ρούχα, διακοσμητικά κ.ά. από τους χειροτέχνες της μεγάλης «παρέας» του πάρκου της Νέας Ελβετίας θα εκτίθενται -μεταξύ άλλων- στην Οικογιορτή.

Κατά το τριήμερο θα πραγματοποιηθούν επίσης περίπου 20 παράλληλες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με εργαστήρια, ομιλίες, αφηγήσεις ιστοριών, παραστάσεις (θεατρικές και μουσικές) κ.λπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.