Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος στο μυστήριο; – "Αυτός ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι θεωρίες γύρω από την ταυτότητα του διασημότερου ίσως, seriak killer, του Τζακ του Αντεροβγάλτη, είναι δεκάδες χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς μέχρι τώρα, να λύσει αυτό το μυστήριο.

Σύμφωνα με την Dialy Mail, 126 χρόνια μετά τις δολοφονίες, ένας 48χρονος επιχειρηματίας - ερασιτέχνης ντετέκτιβ ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε την πραγματική ταυτότητά του.

Σύμφωνα με τον Ράσελ Έντουαρντς, ο μυστηριώδης δολοφόνος που σκόρπισε το θάνατο το 1888 στο Ιστ Εντ του Λονδίνου ήταν -σίγουρα, κατηγορηματικά και απόλυτα- κατά τον ίδιο, ένας 23χρονος πολωνός με εβραϊκές ρίζες, μετανάστης, ονόματι Άαρον Κοσμίνσκι, κομμωτής στο επάγγελμα, ο οποίος τελικά πέθανε σε άσυλο.



Όπως είπε ο ερευνητής, τη λύση στο μυστήριο έδωσε μια ματωμένη εσάρπα ενός από τα θύματά του, την οποία μάλιστα, αγόρασε το 2007 σε δημοπρασία. Η εσάρπα που ανήκε στην Κάθριν Έντοους.

Πάνω της, φαίνεται ότι είχε το DNA που τον οδήγησε στον περιβόητο δολοφόνο.

Όπως δηλώνει ο Έντουαρντς, «Έχω το μοναδικό κομμάτι της ιατροδικαστικής απόδειξης για όλη την ιστορία της υπόθεσης. Μου πήρε 14 χρόνια και έχω δώσει τελικά τη λύση στο μυστήριο για το ποιος ήταν ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης. Μόνο αυτοί που δεν πιστεύουν και θέλουν να διαιωνίζουν το μύθο θα αμφιβάλλουν. Τώρα πλέον τον αποκαλύψαμε».



Επεσήμανε ότι την εσάρπα - απόδειξη μάζεψε από τον τόπο του εγκλήματος ο αστυνόμος Άμος Σίμσον, οποίος ήταν εν ώρα υπηρεσίας τη νύχτα της δολοφονίας της Εντοους και την ήθελε για την σύζυγό του.

Ο Κοσμίνσκι ήταν εβραίος, πολωνός μετανάστης, ο οποίος διώχθηκε από Ρώσους ηγέτες και έφτασε το 1881 στην Αγγλία μαζί με την οικογένειά του, όπου έζησε στο Mile End.

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρεία, ενώ πέθανε σε ηλικία 53 ετών από γάγγραινα στο πόδι.





Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.