Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαίνεις παντρεμένος, βγαίνεις... χωρισμένος!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Πακέτα διαζυγίων» σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Νέα Υόρκη.

Ο ιδιοκτήτης ενός πολυτελούς ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη, σκέφτηκε ότι τα χρήματα που θα έβγαζε από πακέτα διαζυγίων θα είναι πιο πολλά από τα κέρδη των γαμήλιων δεξιώσεων.

Το «Gideon Putnam Resort» από τα τέλη Σεπτεμβρίου προσφέρει σε ζευγάρια που βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού την ευκαιρία να χωρίσουν σε ένα περιβάλλον με όλες τις ανέσεις αλλά και με την παροχή δικηγόρου που θα δώσει νομικές συμβουλές και τελικά θα φροντίσει στην έκδοση τους διαζυγίου.

Το «πακέτο διαζυγίου» του «Gideon Putnam Resort» διαρκεί ένα σαββατοκύριακο και κοστίζει 5.000 δολάρια. Εκτός από τη διαμονή, προσφέρει στο ζευγάρι που είναι υπό χωρισμό, μασάζ, σπα, μαθήματα γκολφ, πεζοπορία, πατινάζ στον πάγο και βέβαια ένα δικηγόρο από το ξενοδοχείο, ο οποίος φροντίζει όλες τις νομικές λεπτομέρειες και το μόνο που μένει είναι η υπογραφή του αρμόδιου δικαστή.



Υπάρχουν όμως και κάποιες προϋποθέσεις. Πρέπει οι σύζυγοι να είναι και οι δύο πολίτες των ΗΠΑ και να αποδεχθούν το δικηγόρο που τους παρέχει το ξενοδοχείο για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Παράλληλα, όλη η διαμονή του ζευγαριού θα βιντεοσκοπείται για λογαριασμό reality show που πρόκειται να γυρίσει η εταιρεία παραγωγής που δημιούργησε και το δημοφιλές reality show «Εφιάλτης στην κουζίνα». Εκπρόσωπος του ξενοδοχείου που ρωτήθηκε, τι θα γίνει αν συμπέσει γάμος και διαζύγιο στον ίδιο χώρο, απάντησε ότι το ξενοδοχείο έχει φροντίσει ώστε οι δεξιώσεις γάμων και οι πελάτες που πρόκειται να χωρίσουν να βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του ξενοδοχείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.