Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Παντρεύτηκαν μετά από 72 χρόνια σχέσης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τελικά ποτέ δεν είναι αργά... Δύο γυναίκες, η Vivian Boyack, 91 ετών και η Alice “Nonie” Dubes, 90 ετών, παντρεύτηκαν το Σάββατο μετά από 72 χρόνια σχέσης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Quad City Times .

"Γιορτάζουμε κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί πολύ καιρό πριν" είπε η Linda Hunsaker που τέλεσε το μυστήριο, το πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο, με την παρουσία της οικογένειας και των κοντινών φίλων του ζευγαριού.

Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στην Αϊόβα , όπου και μεγάλωσαν. Στη συνέχεια, το 1947, μετακόμισαν στο Ντάβενπορτ. Εκεί, η Boyack δίδασκε στο σχολείο ενώ η Dubes εργαζόταν ως υπάλληλος.



Η 90χρονη Dubes τόνισε ότι έχουν απολαύσει την κοινή ζωή τους όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας ταξιδέψει και στις 50 πολιτείες των ΗΠΑ, σε όλες τις επαρχίες του Καναδά, ενώ έχουν επισκεφτεί δύο φορές την Αγγλία. " Περάσαμε καλά" είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Boyack σημείωσε ότι χρειάζεται πολλή αγάπη αλλά και πολλή δουλειά ώστε να κρατήσει μια σχέση για 72 ολόκληρα χρόνια. Ένα πολύ καλός φίλος του ζευγαριού, ο 73χρονος Jerry Yeast, ο οποίος τις γνώρισε όταν δούλευε ως έφηβος στο σπίτι τους, δήλωσε:

"Γνωρίζω αυτές τις δύο γυναίκες όλη μου τη ζωή και μπορώ να σας πω ότι είναι πολύ ξεχωριστοί άνθρωποι".

Η Αϊόβα αναγνώρισε τους γάμους ομοφυλοφίλων το 2009. Οι δύο γυναίκες υπογράμμισαν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ανοίξουν ένα κεφάλαιο στη ζωή τους...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.