Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κανονικά συνεχίζονται οι προσλήψεις αναπληρωτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοινώθηκαν 313 σε δυο ειδικότητες.

«Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχίζονται κανονικά και αυτή την εβδομάδα». Τα παραπάνω ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας μέσω facebook, ενώ πριν από λίγο ανακοινώθηκαν 313 προσλήψεις αναπληρωτών.

Πιο αναλυτικά 3 προσλήψεις αναπληρωτών της ειδικότητας Δραματικής Τέχνης πραγματοποιήθηκαν στα Καλλιτεχνικά Γυμνάσια (με Λ.Τ.) Γέρακα Αττικής και Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Επίσης, σε 310 προσλήψεις εκπαιδευτικών φιλολόγων για την Ειδική Αγωγή προχώρησε το Υπουργείο Παιδείας. Όλες οι προσλήψεις έγιναν με πιστώσεις του ΕΣΠΑ στο πλαίσιο της υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα μέτρων εξατομικευμένης υποστήριξης μαθητών με αναπηρίες ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες για τη μεγιστοποίηση της ακαδημαϊκής και κοινωνικής τους ανάπτυξης με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακού Εκπαιδευτικού Υλικού – ΑΠ1, ΑΠ2, ΑΠ3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2007-2013 για το διδακτικό έτος 2014-2015.

Επισημαίνεται ότι οι προσλαμβανόμενοι τόσο της Ειδικής Αγωγής όσο και των Καλλιτεχνικών Γυμνασίων οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 02 Οκτωβρίου 2014, όπου και θα τοποθετηθούν με απόφαση του οικείου Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.

Δείτε τον πίνακα των ονομάτων εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.