Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Σκότωσε με την καραμπίνα δύο σκυλιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δυο σκύλους τραυμάτισε θανάσιμα με την κυνηγετική του καραμπίνα ένας 54χρονος στο Λαμπρινό Ξάνθης σύμφωνα με το thrakitoday.com.

Ο 55χρονος πυροβόλησε τους δύο σκύλους το απόγευμα της Κυριακής, ενώ στη συνέχεια έθαψε τον έναν από αυτούς στην αυλή του σπιτιού του. Μετά από την καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σχετικές αναζητήσεις, με αποτέλεσμα, λίγες ώρες αργότερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Σημειώνεται ότι σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία σε βάρος του 27χρονου, υιού του δράστη και ιδιοκτήτη του παραπάνω όπλου, για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το τμήμα ασφάλειας Ξάνθης.

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την πάταξη τέτοιων περιστατικών, ενημερώνει τους πολίτες ότι o βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, καθώς και η οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος του, όπως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, ο ακρωτηριασμός, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση ή χρηματική ποινή, ή και με τις δύο ποινές.

Οι πολίτες που αντιλαμβάνονται ανάλογα περιστατικά, καλούνται να τα καταγγέλλουν στις κατά τόπους αστυνομικές Αρχές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.