Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ομοφοβική επίθεση σε βάρος της καταγγέλλει 17χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Της επιτέθηκε 55χρονος που την έβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπο.

Καταγγελία πως δέχθηκε ομοφοβική επίθεση από έναν 55χρονο άνδρα στο σταθμό του ηλεκτρικού στο Θησείο, έκανε μέσω του λογαριασμού της στο facebook μια 17χρονη κοπέλα.

Η μαθήτρια, περιγράφει το περιστατικό με τον άντρα, -ο οποίος ενοχλήθηκε επειδή είναι ομοφυλόφιλη- και όσα έγιναν μέχρι να φτάσει στο σημείο να την χτυπήσει. Το 17χρονο κορίτσι, κοινοποίησε την επιστολή της και στο προφίλ της ηθοποιού Μίνας Ορφανού, «ποστάροντας», μάλιστα, και φωτογραφίες με τα σημάδια της επίθεσης στο πρόσωπό της, η οποία άμεσα προθυμοποιήθηκε να τη βοηθήσει.

Ολόκληρη η καταγγελία της 17χρονης όπως «ανέβηκε» στο προφίλ της, έχεις ως εξής:

«Αν έχω την προσοχή σας για λίγα λεπτά θέλω να μοιραστώ ένα χθεσινό γεγονός που δεν το δημοσιεύω μόνο επειδή συνέβη σε μένα αλλά στον οποιονδήποτε κι αν είχε συμβεί θεωρώ οτι θα ήταν καλό να μάθετε ένα τόσο ακραίο γεγονός.

Ομοφοβική επίθεση σε βάρος της καταγγέλλει 17χρονη

Καθόμουν στον ηλεκτρικό σταθμό του Θησείου αγκαλιά με κάποια κοπέλα ώσπου εμφανίστηκε ένας σωματώδης άντρας γύρω στα 55 φωνάζοντας σε εμάς προκλητικά «'Έξω τώρα από το σταθμό»'. Αφού αρνήθηκα να βγω έξω και έπειτα του ζήτησα τον λόγο οι απαντήσεις του ήταν πολύ συγκεκριμένες: "γιατί έτσι γουστάρω", "γιατί ο σταθμός είναι δικός μου", "γιατί αλλιώς θα σε πάρω σηκωτή". Αφού είχε αρχίσει να μαζεύεται αρκετός κόσμος γύρω μας και εγώ εξακολούθησα να αρνούμαι το να φύγω άρχισε να με πλησιάζει απειλώντας ότι θα με χτυπήσει. Αφού του είπα πως είναι ένας ομοφοβικός ρατσιστής οι λέξεις του έγιναν χυδαίες σκληρές όλο και περισσότερο απειλητικές. Αισθάνθηκα σαν να ζω μερικές δεκαετίες πίσω! Είχα διαβάσει στο σχολείο για την περίοδο της χούντας αλλά νόμιζα ότι είχε πέσει! Τα σώματα μας είχαν φτάσει σε απόσταση αναπνοής! Ομολογώ πως αισθάνθηκα τεράστιο φόβο για κάποια δευτερόλεπτα ώσπου τον έσπρωξα προσπαθώντας να τον απομακρύνω. Τότε ξεκίνησε να με τραβάει να με χτυπάει και να με βρίζει μπροστά σε όλο τον ηλεκτρικό. Δε φάνηκε στιγμή μετανιωμένος! ακόμα και όταν ήρθε η αστυνομία προσπάθησε να δείξει ότι είχε δίκιο που χτύπησε μια ανήλικη 17χρονη. Ο κόσμος έδειξε αρνητική συμπεριφορά απέναντι στον κύριο που με χτύπησε! Αυτό που με φοβίζει είναι πως την επόμενη φορά ίσως να μην είμαι σε κεντρικό μέρος, ίσως να μη με βοηθήσει κανείς, ίσως να μην είμαι εγώ σ αυτή τη θέση αλλά κάποιος που δε θα μιλήσει ποτέ!

Λυπάμαι ειλικρινά που πήρα μέρος σε ένα ομοφοβικό ρατσιστικό κρούσμα.
Λυπάμαι ειλικρινά που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.
Λυπάμαι ειλικρινά για την Ελλάδα που ζω».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.