Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αστυνομικός ζητά από οδηγό το δίπλωμα και τον πυροβολεί 4 φορές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κάμερα κατέγραψε τη σοκαριστικά αψυχολόγητη πράξη του ένστολου.

Θα μπορούσε να είναι ένας έλεγχος ρουτίνας, αλλά κατέληξε με πυροβολισμούς και έναν τραυματία. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ένας αστυνομικός σταματάει, σε ένα βενζινάδικο, και ζητά από έναν οδηγό να του δείξει άδεια και δίπλωμα.

Ο νεαρός άντρας υπακούει και ευθύς αμέσως ακούγονται πυροβολισμοί. Σε μια υπόθεση που χαρακτηρίστηκε «ενοχλητική» από την αστυνομία της Νότιας Καρολίνα, ο ένστολος Sean Groubert 31 ετών, προχωρά σε έλεγχο στον οδηγό Levar Edward Jones σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Colombia, με την αιτιολογία ότι δε φορούσε τη ζώνη ασφαλείας.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από την κάμερα που βρίσκεται ενσωματωμένη στο παρμπρίζ του περιπολικού, ο αστυνομικός ζητά από τον 35χρονο να δει την άδεια.

Όταν ο τελευταίος υπακούει στις εντολές του, ο Groubert ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει «βγες έξω από το αυτοκίνητο! Πέσε στο έδαφος!» και πυροβολεί τέσσερις φορές. Τουλάχιστον μια από τις σφαίρες έπληξε τον 35χρονο στο ισχίο: «κύριε, γιατί με πυροβολήσατε;», λέει εκείνος «απλά πήγα να ψάξω για την άδεια. Μόλις σχόλασα από τη δουλειά μου», συνεχίζει.

Ο αστυνομικός μετά το συμβάν τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.