Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Οι αυτοκινητιστές ζητούν αποζημίωση λόγω του εμπάργκο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Να αποζημιωθούν οι Έλληνες μεταφορείς, τα συμφέροντα των οποίων θίγονται άμεσα, για τις ζημιές που θα προκληθούν από το ρωσικό εμπάργκο», απαιτεί η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ).

Όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Απόστολος Κενανίδης, η δυσμενής αυτή εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμη ισχυρό χτύπημα στον κλάδο, που έρχεται να προστεθεί στη δραματική συρρίκνωση του μεταφορικού έργου, λόγω της οικονομικής κρίσης και του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Η ΟΦΑΕ, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς, θα προσπαθήσει, από την πλευρά της, να συνεισφέρει, ώστε να αμβλυνθούν οι συνέπειες από το ρωσικό εμπάργκο για τους μεταφορείς που εκπροσωπεί. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, παρακολουθεί τις εξελίξεις, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες και ενημερώνει άμεσα τα μέλη της για τις τυχόν εξελίξεις.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ θα συμμετάσχει σήμερα το απόγευμα σε ευρεία σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ημαθίας στη Βέροια, όπου θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι της Περιφέρειας, προκειμένου να εκτιμηθεί εκ νέου κατάσταση και να ληφθούν αποφάσεις αντιμετώπισης της κρίσης, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.