Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

13χρονη γέννησε το παιδί του ανήλικου αδελφού της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ιραλνδία η είδηση ότι ένα 13χρονο κορίτσι έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό του και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Το παιδί γεννήθηκε το 2012, κι αν και στην αρχή ο 15χρονος αρνιόταν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού, το τεστ DNA αποκάλυψε την τραγική αλήθεια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Mirror, αυτές τις μέρες γίνεται το δικαστήριο, ώστε να κριθεί η τύχη του παιδιού.

Ο δικαστής αποφάσισε ότι η 15χρονη πλέον κοπέλα δεν είναι σε θέση να καταλάβει ποιο είναι το καλύτερο για το παιδί της, καθώς η ίδια έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια με την οικογένειά της και αποφάσισε ότι ο μικρός πρέπει να δοθεί για υιοθεσία.

Τόσο τη μητέρα, όσο και το παιδί είχαν αναλάβει διαφορετικές ανάδοχες οικογένειες μετά την γέννηση του μικρού.

Όπως δήλωσαν κοινωνικοί λειτουργοί που έχουν αναλάβει το κορίτσι, είχε μια εξαιρετικά δύσκολη ζωή, με τις κοινωνικές υπηρεσίες να έχουν επέμβει αρκετές φορές για υποθέσεις που αφορούσαν την ίδια, τα αδέλφια της, τη μητέρα της και τον πατριό της.

«Τίποτα από αυτά δεν είναι δικό της λάθος. Είναι το θύμα του τρόπου που μεγάλωσε. Δεν είχε καμία θετική εμπειρία τα 15 αυτά χρόνια της ζωής της», είπε για τη μητέρα ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

Το κορίτσι επίσης αντιμετωπίζει σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες, ενώ ψυχολόγοι το χαρακτήρισαν ένα «πολύ ευάλωτο παιδί», που δεν μπορεί να πάρει μια σοβαρή απόφαση, όπως το μέλλον του γιου της.

Μετά από όλα αυτά, ο δικαστής αποφάσισε ότι η μητέρα δεν είναι ικανή να δώσει την συγκατάθεσή της στην υιοθεσία του παιδιού της και έκρινε ο ίδιος, ότι το καλύτερο που μπορεί να του συμβεί είναι να δοθεί σε μια οικογένεια που θα τον αγαπούν και θα τον φροντίζουν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.