Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Οι 100 πρώτες μέρες ενός πρόωρου μωρού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Walker ήρθε στον κόσμο τρεις μήνες νωρίτερα - Επί 80 ημέρες νοσηλευόταν.

Η πορεία ζωής ενός πρόωρου μωρού, από την ημέρα της γέννησής του, μέχρι που κατάφερε να βγάλει τα σωληνάκια τα οποία το βοηθούσαν να αναπνέει αλλά και να τρώει καταγράφηκε σε ένα μοναδικό βίντεο.

Ο μικρός Walker γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 2014, , τρεις μήνες νωρίτερα από ότι τον περίμεναν οι γονείς του, σε νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνα και ζύγιζε μόλις 500 γραμμάρια. Αμέσως νοσηλεύτηκε σε μονάδα νεογνικής εντατικής θεραπείας, όπου και παρέμεινε για τις επόμενες 80 ημέρες της ζωής του. 


Οι γιατροί τους είπαν πως η ανάπτυξή του σταμάτησε εξαιτίας του πλακούντα, καθώς δεν του έδινε τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόταν.

Οι γονείς του, Erica και Jared Pruett, τον πήραν στην αγκαλιά τους πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του.

Οι γονείς έχουν δημιουργήσει ένα φωτογραφικό κολάζ, το οποίο παρουσιάζεται σε ένα πεντάλεπτο βίντεο, όπου φαίνεται η ανάπτυξη του μικρού μέρα με τη μέρα. Πότε έκλαψε πρώτη φορά, πότε φόρεσε τα πρώτα του ρουχαλάκια, πότε θήλασε.

Την 80η ημέρα ο μικρός Walker πήρε εξιτήριο και πήγε με τους γονείς του στο σπίτι τους. Είναι πλέον υγιής και αναρρώνει στο σπίτι, αν και συνεχίζει να παρακολουθείται.

Δείτε το βίντεο




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.