Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Κλείνει κέντρο για παιδιά... από λάθος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Λουκέτο» λόγω αμέλειας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Δάφνη.

Από λάθος διοικητικού υπαλλήλου, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στον δήμο Δάφνης – Υμηττού θα πάψει να λειτουργεί από φέτος τον Σεπτέμβριο.

Η δημοτική δομή που προσέφερε δωρεάν μαθήματα θεάτρου και μουσικής στα παιδιά του δήμου εδώ και 11 χρόνια θα πάψει να υφίσταται, λόγω του ότι μια υπάλληλος παρέβλεψε να καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα στην ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, την αρμόδια αρχή που διαχειρίζεται τα προγράμματα ΕΣΠΑ, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα και φέτος η λειτουργία του προγράμματος, όπως αναφέρει η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Οι γονείς των παιδιών ζητούν από τον δήμο να συνεχίσει να λειτουργεί τη δομή στον ίδιο χώρο με τα ίδια δεδομένα. Το Κέντρο Δημιουργική Απασχόλησης αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινότητας και της καθημερινότητας των παιδιών, όπως δηλώνουν στην εφημερίδα οι γονείς τους.

Άνεργοι μένουν και οι δύο καθηγητές που απασχολούνταν στον χώρο. «Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να αποκατασταθεί το λάθος και δεν καλυπτόμαστε νομικά, με αποτέλεσμα από τον Σεπτέμβριο να μείνουμε άνεργοι», σημειώνει ο καθηγητής Θεάτρου στο ΚΔΑΠ του δήμου Δάφνης – Υμηττού, Σάββας Κοβλακάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.