Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Της έκοψε το στήθος γιατί νόμιζε ότι της έκλεψε τον άντρα!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το «φονικό» όπλο ήταν ένα ψαλίδι.

Μια γυναίκα τυφλωμένη από την ζήλια μπήκε στο σπίτι της γυναίκας που θεωρούσε ότι έκλεψε τον άνδρα της και αφού την έριξε αναίσθητη της έκοψε το στήθος με ένα ψαλίδι!

Το φρικιαστικό περιστατικό έγινε στην πόλη Heshan της Κίνας. Η 27χρονη Xiao Lin, ήταν σπίτι της και έβλεπε τηλεόραση όταν κάποιος της χτύπησε την πόρτα. Μόλις άνοιξε, αισθάνθηκε κάποιος να την κλωτσάει, να την χτυπάει στο κεφάλι και στη συνέχεια να τη ρίχνει αναίσθητη στο πάτωμα. Αφού της έβαλαν μια σακούλα στο κεφάλι, την έγδυσαν και την έδεσαν.



Όπως διαβάζουμε στη Dailymail, ο άνδρας της είπε στην αστυνομία ότι η γυναίκα του αρχικά νόμιζε ότι θα έπεφτε θύμα βιασμού.

Όμως ήταν κάτι ακόμα χειρότερο: η επίθεση έγινε από μια γυναίκα που τυφλωμένη από τη ζήλια της πήρε ένα ψαλίδι και της έκοψε το στήθος της. Η γυναίκα αυτή ήταν η Meng Tsao με την οποία ήταν παλιότερα συνάδελφοι σε ένα τοπικό εργοστάσιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράστης παραδέχθηκε την πράξη της και είπε ότι το έκανε επειδή η Xiao Lin τής είχε κλέψει τον άνδρα κάτι το οποίο δεν ίσχυε.



Η αλήθεια σύμφωνα με τον σύζυγο του θύματος ήταν ότι ο σύζυγος της Meng Tsao είχε ερωτευτεί την άτυχη 27χρονη αλλά εκείνη δεν έτρεφε ανάλογα αισθήματα για εκείνον. Μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στη γυναίκα του, πριν πάρει διαζύγιο, τον έρωτά του για την Xiao Lin και εκείνη θεώρησε ότι η 27χρονη έφταιγε για το διαζύγιό της. Ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση και το έκανε.

Η Meng συνελήφθη ενώ η Xiao Lin νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τους γιατρούς όμως να δηλώνουν ότι δεν μπορούν να «επανασυγκολλήσουν» το στήθος της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.