Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Ποδοσφαιριστής της Έβερτον αγόρασε εισιτήρια για τους ανέργους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επίδειξη ποδοσφαιρικού πολιτισμού από τον άσο της Έβερτον Στίβεν Νέισμιθ, ο οποίος αγόρασε εισιτήρια για ανέργους οπαδούς της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο επιθετικός των «ζαχαρωτών» αποφάσισε να δώσει λίγη χαρά σε όσους φίλους της Έβερτον βιώνουν την ζοφερή πραγματικότητα της ανεργίας, καθώς εξασφάλισε σε αυτούς εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες των «εφοπλιστών».

«Είμαι από το Έιρσαϊρ της Σκωτίας και έχω περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου στη Γλασκώβη, μία πόλη που υποφέρει από μεγάλη ανεργία.



Στο Λίβερπουλ η κατάσταση είναι παρόμοια και το γνωρίζω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι που είναι άνεργοι, χωρίς φταίνε, ψάχνουν να βρουν δουλειά και ίσως να μην μπορούν να μην μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο.

Νομίζω ότι είναι μία καλή κίνηση, βοηθώντας τους να δουν ένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω λίγη χαρά, σε αυτούς τους ανθρώπους.

Ρώτησα το Κέντρο ευρέσεως εργασίας αν θα μπορούσαμε να διαθέσουμε εισιτήρια κάθε εβδομάδα, διαλέγοντας άνεργους να δουν αναμετρήσεις της Πρέμιερ Λιγκ», δήλωσε ο Στίβεν Νέισμιθ αποδεικνύοντας πως εκτός από ποδοσφαιριστής, είναι και ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες.


Πηγή: http://www.filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.