Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Διέλευση με δική σας ευθύνη!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αφημένο στην τύχη του ετοιμόρροπο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε φωτογραφίες από το newsbeast.gr.

«Προσοχή κίνδυνος, απαγορεύεται η διέλευση» γράφουν οι πινακίδες περιμετρικά του κτιρίου στη γωνία Αιόλου και πλατείας Αγίας Ειρήνης στο κέντρο της Αθήνας.

Κι όμως εκατοντάδες είναι τα άτομα που καθημερινά περνάνε κάτω από το ετοιμόρροπο κτίριο χωρίς καν να προσέχουν τις ταμπέλες. Λίγο η βιασύνη, λίγο το ότι αποφεύγουμε να προσέχουμε μία ταμπέλα ανάμεσα σε δεκάδες άλλες αφίσες και γκράφιτι που πνίγουν τους τοίχους και οι περισσότεροι περνάνε δίπλα από το κτίριο χωρίς να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που διατρέχουν.

Στο παρελθόν τμήματα από την επικάλυψη του κτιρίου είχαν αποκολληθεί και βρεθεί στο δρόμο, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν περαστικοί από κάτω.

Και ενώ η ταμπέλες δείχνουν σαφώς πως το κτίριο είναι επικίνδυνο, δεν έχει τοποθετηθεί καμία σκαλωσιά ή κάποιο άλλο δίχτυ προστασίας για υλικά που μπορεί να πέσουν από το κτίριο.

Δυστυχώς σαν και αυτό, είναι δεκάδες τα παλιά ετοιμόρροπα κτίρια στο κέντρο της πόλης, τα οποία περιμένουν την επόμενη κακοκαιρία ή ένα ελαφρύ σεισμό για να σκορπίσουν κινδύνους...
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.