Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Χωρίς νερό εδώ και 4 μέρες περιοχές στην Κω

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για 4η συνεχόμενη ημέρα χιλιάδες πολίτες και επισκέπτες στερούνται το πολυτιμότερο αγαθό στις περιοχές Αντιμάχεια και Καρδάμαινα στην Κω.

Όπως αναφέρει το nisoskos.gr, ειδικά από το μεσημέρι της Κυριακής υπάρχουν περιοχές που δεν στάζει καν η βρύση ή δεν επανήλθε ποτέ το νερό τις βραδινές ώρες. Τονίζεται μάλιστα ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή διαβεβαίωνε ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναλαμβανόταν μετά την τοποθέτηση νέων "προκάτ-δεξαμενών" σε Κέφαλο, Αντιμάχεια και Μαστιχάρι.

Η Διευθύντρια της ΔΕΥΑΚ δήλωσε "Kάνουμε ό,τι μπορούμε" και επεσήμανε ότι η βλάβη είναι πιο σύνθετη και ότι οι γεωτρήσεις δεν μπορούν να φτιαχτούν από την μία στιγμή στην άλλη. Επίσης δεν βοηθάει και η υπερβολική κατανάλωση του νερού, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή, για τα ποτίσματα των χωραφιών τις ώρες εκείνες της ημέρας που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και ανάγκη κατανάλωσης του.

Η κατάσταση από ότι όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη δεν έχει σταλεί ενημέρωση ή ανακοίνωση των πολιτικών προϊσταμένων της ΔΕΥΑΚ που να ενημερώνει τους καταναλωτές για τα προβλήματα αλλά και την προσπάθεια αποκατάστασης τους, ούτε για το πόσο θα διαρκέσει αυτή η ταλαιπωρία!


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.