Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Κέρδισε 14 εκατ. στο λόττο αλλά νόμιζε ότι κέρδισε 14.000 δολάρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν πίστευε στα αυτιά του από το λάθος του πράκτορα ο υπερτυχερός.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής του ένιωσε ένας νεοζηλαδός όταν προσερχόμενος σε ένα κατάστημα για να ελέγξει το λόττο που είχε παίξει έμαθε ότι είναι ο μεγάλος νικητής καθώς είχε κερδίσει περίπου 14 εκατομμύρια δολάρια. Η εξέλιξη των πραγμάτων δεν ήταν όμως απόλυτα ομαλή καθώς ο τυχερός νικητής αρχικά έμαθε από λάθος του ιδιοκτήτη του καταστήματος ότι είχε κερδίσει μεν αλλά ένα πολύ μικρότερο χρηματικό ποσό.

Ο αγνώστων στοιχείων νεοζηλανδός μιλώντας στην τοπική τηλεόραση ανέφερε ότι «είχε μια καλή αίσθηση» για το λόττο και πήγε στο πρακτορείο για να ελέγξει το λαχνό του. Όταν ο πράκτορας είδε το λαχνό, του είπε αρχικά κατά λάθος προφανώς ότι είχε κερδίσει ένα ποσό περίπου 14 χιλιάδων δολαρίων.

«Ο τύπος στο κατάστημα λόττο μου είπε ότι είχα κερδίσει 14.000 δολάρια και εγώ σκέφτηκα ότι αυτό είναι εκπληκτικό» είπε ο τυχερός ο οποίος έχει ζητήσει να μην γίνουν γνωστά τα στοιχεία του. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που τηλεφώνησα στη φίλη μου αμέσως για να της το πω. Ενώ ήμουν στο τηλέφωνο, ο πράκτορας μου είπε: "Λυπάμαι πραγματικά. Έχω κάνει ένα λάθος" και αμέσως σφίχτηκε το στομάχι μου » ανέφερε ο τυχερός νεοζηλανδός . «Στη συνέχεια, ο ίδιος μου είπε "έχετε κερδίσει στην πραγματικότητα 14 εκατομμύρια δολάρια"…

Ο τυχερός ανέφερε ότι πλέον σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να αγοράσει σπίτι για τα παιδιά του.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.