Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Τον πέρασαν για κούκλα βιτρίνας και τον πέταξαν στα σκουπίδια!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καθαριστές βρήκαν κρεμασμένο… πτώμα και το πέταξαν σε χωματερή.

Πίστεψαν ότι ήταν φάρσα. Η αλήθεια όμως ήταν ότι επρόκειτο για πτώμα. Ένα μακάβριο και απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Φλόριντα. Δύο εργάτες καθαριότητας προσλήφθηκαν για να καθαρίσουν ένα άδειο σπίτι. Στο γκαράζ βρήκαν κρεμασμένη μια… κούκλα βιτρίνας. Αυτό νόμισαν και έτσι την πήραν και την πέταξαν στα σκουπίδια και μάλιστα σε χώρο υγειονομικής ταφής.

Οι δύο άνδρες, Ίσραελ Λόπεζ και Άνταμ Χάινς πήγαν για να κάνουν τη δουλειά τους και όχι… αστεία. Έτσι, όταν είδαν κάτι κρεμασμένο στην οροφή του γκαράζ του σπιτιού στο Σπρινγκ Χιλς των ΗΠΑ δεν φαντάστηκαν ότι επρόκειτο για πτώμα. Ο 33χρονος Τζέρεμι Γούιλφορθ είχε αυτοκτονήσει πριν από αρκετές εβδομάδες –όπως ανέφερε η αστυνομία- και το σώμα του ήταν σε κατάσταση… μουμιοποίησης.

Χωρίς δισταγμό έκοψαν το σκοινί και πέταξαν στα σκουπίδια αυτό που πίστεψαν ότι ήταν μια κούκλα. Στην τοπική χωματερή όμως άλλοι εργάτες ανακάλυψαν ότι δεν πρόκειται για κούκλα, αλλά για το πτώμα ενός άνδρα. Οι δύο εργάτες που ανακρίθηκαν από τους αστυνομικούς -όταν επέστρεψαν στη χωματερή για να αφήσουν και άλλα σκουπίδια- είπαν πως πίστεψαν ότι το πτώμα ήταν μια φάρσα τύπου Halloween που είχαν αφήσει πίσω τους οι πρώην ένοικοι του σπιτιού, οι οποίοι εκδιώχθηκαν κακήν κακώς από το σπίτι.

Κι όμως και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού είχαν δει το πτώμα την προηγούμενη ημέρα και –ναι και- αυτοί νόμισαν ότι επρόκειτο για κούκλα που την τοποθέτησαν οι ενοικιαστές με το… κακόγουστο χιούμορ.



Ο 33χρονος Τζέρεμι Γουίλφορθ και (κάτω) το σπίτι όπου βρέθηκε κρεμασμένος.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.