Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Τρίτο μουσικό φεστιβάλ δάσους Αρβανίτσας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Χαρούλης, Μάλαμας, Αγγελάκας, Περίδης και Locomondo θα δώσουν φέτος το παρών
.
Ο Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει γι' ακόμη μία χρονιά στο παρθένο δάσος της Αρβανίτσας το 3ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους.

Η Αρβανίτσα αποτελεί ένα υπέροχο φυσικό τοπίο σε υψόμετρο 1000 μέτρων και βρίσκεται στην καρδιά του Ελικώνα.

Περιτριγυρίζεται από πυκνό δάσος κεφαλλονίτικης ελάτης και αποτελεί αγαπημένο προορισμό για τους φυσιολάτρες καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Ε.Ο.Σ. Κυριακίου στην προσπάθειά του να αναδείξει τη μοναδική αυτή φύση αλλά και θέλοντας να δώσει την ευκαιρία στους αξιότιμους επισκέπτες να γνωρίσουν τις κρυμμένες ομορφιές της ευρύτερης περιοχής του Ελικώνα, είχε την ιδέα της διοργάνωσης του συγκεκριμένου Φεστιβάλ.

Η επιτυχία των 2 προηγούμενων ετών και η αγάπη του κόσμου, μας έδωσε την ώθηση ώστε να τολμήσουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά με ακόμη μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες από την ελληνική μουσική σκηνή θα δώσουν το παρών και φέτος στην Αρβανίτσα.

Γιάννης Χαρούλης, Σωκράτης Μάλαμας, Γιάννης Αγγελάκας, Ορφέας Περίδης, Locomondo, Mode Plagal, Vlastur, Βαγγέλης Καζαντζής, Νίκος Ζουρνής, είναι οι σημαντικότεροι από αυτούς.

Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο κατάστημα ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ στη Λιβαδειά καθώς και στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. στο Κυριάκι.

Όσοι φίλοι μένουν εκτός περιοχής, μπορούν να κάνουν κράτηση σε τιμή προπώλησης στο τηλ. 22610 21090 (ωράριο καταστήματος) ακολουθώντας τις οδηγίες που θα τους πουν οι υπεύθυνοι.

Οι τιμές των εισιτηρίων στην προπώληση είναι: 25 ευρώ για όλο το τριήμερο και 12 ευρώ το ημερήσιο.

Για όσους δεν πάρουν εισιτήριο στην προπώληση, μπορούν να βρουν στις εισόδους του φεστιβάλ, αλλά οι τιμές τους θα είναι αντίστοιχα: 30 ευρώ για το τριήμερο & 15 ευρώ το ημερήσιο.

Παιδιά έως 10 ετών δεν πληρώνουν είσοδο. Η κατασκήνωση είναι δωρεάν. Παρέχονται ντουζιέρες και χημικές τουαλέτες. Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.