Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Επέστρεψε ο "χρυσός" Χρήστου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Αθήνα επέστρεψε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης ο Απόστολος Χρήστου μαζί με τον προπονητή μας Νίκο Γέμελο. Η αποστολή της εθνικής ομάδας Κολύμβησης γύρισε στο "Ελ. Βενιζέλος" με τον Απόστολο Χρήστου, που κατέκτησε ένα χρυσό και δυο ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σημειώνοντας παράλληλα και Παγκόσμιο Ρεκόρ στα 100μ ύπτιο, να είναι το...τιμώμενο πρόσωπο. 



Η αποστολή έφτασε στο "Ελ. Βενιζέλος" με μεγάλη καθυστέρηση από την Ολλανδία, μέσω Ρώμης, με πολλά παιδιά της Ακαδημίας Κολύμβησης, να τους υποδέχονται με αποθεωτικά επιφωνήματα. Ανάμεσα στα παιδιά και ο μικρός αδελφός του Απόστολου, ο Γιάννης, ο οποίος κολυμπάει με επιτυχία και αυτός με το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Το παρών έδωσε και ο μάνατζερ του τμήματος Κολύμβησης των ερυθρόλευκων, Σπύρος Μπιτσάκης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Γέμελος σημείωσε: "Ήταν μια τεράστια επιτυχία για την Ελλάδα. Ο Απόστολος έχει και παρών και μέλλον. Αυτά που πέτυχε στην Ολλανδία είναι μόνο η αρχή. Με σκληρή δουλειά και το κεφάλι κάτω θα αφήσει εποχή. Η ελληνική κολύμβηση μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά".

Ο Απόστολος Χρήστου από την πλευρά του είπε: "Θέλω ν' ευχαριστήσω αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου και με ενισχύουν με τον τρόπο τους στην προσπάθεια μου. Αφήνω πίσω το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας και κοιτάζω τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων της Κίνας. Ο στόχος είναι η διάκριση και θα δουλέψω σκληρά μαζί με τον προπονητή μου για να πετύχω".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.