Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Έκλεψαν τoν ιατρικό φάκελο του Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με μία σύντομη ανακοίνωση, η εκπρόσωπος Τύπου του 46χρονου πιλότου της F1, Σαμπίν Κεμ, έκανε λίγο πολύ γνωστό ότι ο ιατρικός φάκελος του Σουμάχερ έκανε φτερά!

Μάλιστα σύμφωνα με την ίδια, ο φάκελος με όλες τις εξετάσεις του Σουμάχερ, είναι διαθέσιμος προς πώληση στο διαδίκτυο από κάποιον που ισχυρίζεται ότι περιέχει τα γνήσια ιατρικά έγγραφα του Σουμάχερ.



Η εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη σε περίπτωση που κάποια από αυτά τα στοιχεία του ιατρικού απορρήτου δοθούν στη δημοσιότητα.

"Για αρκετές ημέρες κλεμμένα έγγραφα και στοιχεία προσφέρονται προς πώληση. Αυτός που τα διακινεί ισχυρίζεται ότι είναι ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα έγγραφα είναι αυθεντικά. Ωστόσο, τα έγγραφα σίγουρα έχουν κλαπεί. Η κλοπή έχει αναφερθεί. Η αστυνομία έχει αρχίσει τις έρευνες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν έχει αποσαφηνιστεί ωστόσο από πού εκλάπη ο ιατρικός φάκελος, δηλαδή από το νοσοκομείο της Γκρενόμλπ ή από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάνης.

Σημειώνεται ότι ήταν πριν από περίπου 25 εβδομάδες όταν ο Μίκαελ Σουμάχερ είχε το ατύχημα την ώρα που έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις, όπου έκανε διακοπές με την οικογένειά του, στο σαλέ που διατηρεί στην περιοχή Μεριμπελ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.