Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Ο Βαγγέλης δεν είναι φονιάς»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι δήλωσε στο δικαστήριο η μητέρα του κατηγορούμενου, για τη δολοφονία της Φαίης Μπάχλα.

«Ο Βαγγέλης δεν είναι δολοφόνος, ούτε φονιάς, δεν είναι βέβαια και άγγελος. Αν ο άλλος πήγαινε να τον δείρει θα σήκωνε το χέρι του». Με αυτά τα λόγια περιέγραψε στο δικαστήριο τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Φαίης Μπάχλα Βαγγέλη Στεφανάκη, η μητέρα του Αθηνά .

Στην κατάθεση της η Αθηνά Στεφανάκη υποστήριξε ότι ο νεαρός και η Φαίη ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι που έκανε όνειρα για το μέλλον. .Η μητέρα του κατηγορούμενου κατέθεσε ότι ο νεαρός δεχόταν στενή πολιορκία από την Μαριαλένα παρά το γεγονός ότι της είχε ξεκαθαρίσει πως έχει σχέση με την αδελφή της.

«Ο Βαγγέλης δεν είναι φονιάς»

Όσο για το μοιραίο βράδυ η Φαίη, είπε η μάρτυρας , ήταν εκείνη που τον χτύπησε πρώτη.

«Έμαθα ότι τον πήρε τηλέφωνο η Μαριαλένα και του είπε να πάνε σε ένα πάρτι πριβέ. Εκείνος της απάντησε ότι είναι με τη Φαίη και δεν θα πάει μαζί της. Τότε η Μαριαλένα του είπε «ποια μ’ αυτή; Που χαλάει σπίτια; Που πάει με παντρεμένους;». Τότε ο Βαγγέλης πήρε τη Φαίη και της είπε ότι χωρίζουν. Η Φαίη τον κάλεσε πίσω και του ζήτησε συνάντηση. Βρέθηκαν λίγο πιο κάτω από το σπίτι της, για να μην ξυπνήσουν τον πατέρα της. Η Φαίη ήταν έξω φρενών. Τον χτύπησε και μετά τη χτύπησε και αυτός».

Η Αθηνά Στεφανάκη ισχυρίστηκε πως μετά το επεισόδιο την ειδοποίησε ο γιος της για να πάει στο νοσοκομείο. «Είχε ένα μώλωπα στο μάτι. Ο γιός μου, μου είπε ότι τη χτύπησε»..
Η μάρτυρας κατέθεσε πως ο γιός της την έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο «μου έλεγε πήγαινε να δεις τι κάνει η Φαίη. Δεν αντέχω θα αυτοκτονήσω θα στουκάρω στην εθνική με 200» είπε συμπληρώνοντας «Γνώριζε ότι υπάρχει περίπτωση να πάει φυλακή. Ήθελε να πληρώσει για το κακό που έκανε. Δεν πήγε εκεί για να σκοτώσει τη Φαίη».

Αναφερόμενη στη σχέση του γιου της με τις αδελφές Μπάχλα η μάρτυρας υποστήριξε ότι αρχικά είχε επισκεφθεί το σπίτι τους η Μαριαλένα όμως η Φαίη ήταν η κοπέλα του, όπως τους είχε πει. «Η Μαριαλένα έφερνε το Βαγγέλη και έφευγε. Δεν καθόταν ποτέ. Είχε έρθει και η Φαίη πολλές φορές. Την είχε συστήσει σαν την κοπέλα του», είπε και συνέχισε «Η Φαίη ήταν ένα πολύ καλό και σεμνό παιδί. Είχαν κάποια όνειρα, ήθελαν να πάνε στην Κρήτη μαζί και να ανοίξουν κάποιο μαγαζί. Δεν τους άκουσα ποτέ να μαλώνουν. Αγαπιόντουσαν και αυτό φαινόταν. Είχα δει τη Φαίη μια φορά να κουτσαίνει. Τη ρώτησα τι έπαθε και μου είπε ότι έπεσε από τη σκάλα».

Την εκδοχή ότι ο κατηγορούμενος και η άτυχη κοπέλα ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι επιχείρησε να ενισχύσει καταθέτοντας στο δικαστήριο και ο φίλος του Γιάννης Γιαννόπουλος.
«Ήταν αγαπημένοι με την Φαίη. Την πρόσεχε και την κέρναγε. Μου είχε πει ότι ήθελε να νοικιάσει σπίτι και να μείνει μαζί της». Ο μάρτυρας όμως αναφέρθηκε και στην σχέση του Στεφανάκη με τη Μαριαλένα, λέγοντας ότι «Ο Βαγγέλης μου είπε ότι του την έπεφτε και η Μαριαλένα. Μου είχε πει ότι μετά από μία έξοδο την πήγε σπίτι, ανέβηκε πάνω, εκείνη τον άρπαξε και τον φίλησε και κάτω περίμενε η Φαίη. Είχα ακούσει τη Μαριαλένα να λέει σε καφετέρια ότι ερωτεύτηκε το Βαγγέλη από την πρώτη στιγμή που τον είδε και δεν είχε ξαναπεί κάτι τέτοιο. Εγώ πήρα το θάρρος και της είπα «δεν ντρέπεσαι τι πράγματα είναι αυτά;».



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.