Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

«Η Μαριαλένα ήθελε να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν την αδερφή της»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι κατέθεσε στο δικαστήριο στενή φίλη της Φαίης Μπάχλα.

Επεισόδια, σκηνές ζηλοτυπίας και καλά κρυμμένα μυστικά ήταν τα βασικά στοιχεία της σχέσης της Φαίης Μπάχλα με τον κατηγορούμενο για τη δολοφονία της, Βαγγέλη Στεφανάκη, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο η στενή φίλη της άτυχης κοπέλας Δάφνη Μπαλατσούρα.

«Η Μαριαλένα ήθελε να προσλάβει μπράβους για να χτυπήσουν την αδερφή της»

Η μάρτυρας εξέφρασε την πεποίθηση πως ο κατηγορούμενος είχε χτυπήσει και πάλι τη Φαίη χωρίς ωστόσο εκείνη να το έχει ομολογήσει. «Κούτσαινε και είχε χτύπημα στο πρόσωπο. Η Φαίη έδωσε διαφορετική εκδοχή σε μένα και άλλη στην φίλη μας την Ιωάννα», είπε στην κατάθεση της συμπληρώνοντας: «Ο άνθρωπος που τη χτύπησε ήταν επαγγελματίας. Έγιναν με τέτοιο τρόπο τα χτυπήματα προκειμένου να τη σκοτώσει. Αυτό μου το είπε ο διευθυντής της κλινικής».

Η Δάφνη Μπαλατσούρα περιέγραψε τον Βαγγέλη Στεφανάκη ως εξαιρετικά ζηλιάρη ο οποίος, μάλιστα, όπως είπε υποχρέωσε την Φαίη να φύγει από τη δουλειά της για να μην έχει επαφές με άλλους άνδρες.

«Τον τελευταίο καιρό η Φαίη δεν ήταν καλά. Φαινόταν καταπιεσμένη. Την έβλεπα μόνο στο σπίτι. Μια μέρα είπαμε να πάμε για φαγητό. Τον πήρε να του το πει και αυτός έβαλε τις φωνές… Της έλεγε "θα σε γ.... θες να βγεις με γκόμενο"».

Η μάρτυρας αναφέρθηκε και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η αδελφή της Φαίης Μαριαλένα στην σχέση του ζευγαριού, λέγοντας ότι εκείνη στάθηκε η αφορμή για τη γνωριμία τους.

«Μου είπε ότι θα πάει για καφέ να γνωρίσει ένα αγόρι που της άρεσε και είναι φίλος της αδελφής της. Το πρώτο διάστημα ήταν όλα καλά. Μετά άρχισε να μου λέει ότι κάτι δεν πάει καλά, ότι κάτι τρέχει με την αδελφή της με την οποία είχε καλή σχέση μέχρι να χωρίσει με τον σύζυγο της. Τότε άρχισαν τα προβλήματα. Έμειναν μαζί αλλά αργότερα η Μαριαλένα την έδιωξε από το σπίτι».

Η μάρτυρας έκανε λόγο για άσχημη συμπεριφορά της Μαριαλένας προς την αδελφή της, μετά την αποκάλυψη της σχέση της με τον Στεφανάκη. «Η Μαριαλένα έκανε φασαρίες στη Φαίη στο μαγαζί. Τη γιουχάριζε με τις φίλες της. Μου παραπονιόταν η Φαίη για τη συμπεριφορά της αδελφής της. Την διέβαλε, έληγε ότι πάει με παντρεμένους και παίρνει ψυχοφάρμακα». Μάλιστα συνέχισε περιγράφοντας περιστατικά που της εκμυστηρεύτηκε κολλητή φίλη της Μαριαλένας: «Η Κωνσταντίνα Κορομηλά μου είπε ότι η Μαριαλένα της είχε πει ότι θέλει να βάλει μπράβους να τη χτυπήσουν, αλλά και να προσλάβει ηθοποιό για να παραστήσει το αγόρι της Φαίης προκειμένου να τσακωθεί το ζευγάρι.»

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν η Φαίη υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει με την αδελφή της και τον κατηγορούμενο όπως κατέθεσε η μάρτυρας.

«Άρχισε να υποψιάζεται γιατί ήταν όλη μέρα μαζί. Όποτε έπαιρνε τηλέφωνο τον ένα ή τον άλλο ήταν πάντοτε μαζί. Κοιμόντουσαν και οι 3 στο ίδιο κρεβάτι. Μια φορά έγινε βέβαια. Μια μέρα ακολούθησε η Φαίη τη Μαριαλένα. Τη βρήκε στο σπίτι του Βαγγέλη. Η Μαριαλένα είχε πει ότι θα πάει σινεμά και στο μεταξύ την πήρε και της είπε ότι πήγε ένας φίλος της να τη βιάσει και ήρθε στο Βαγγέλη για προστασία».

Αναφερόμενη στην εικόνα της Φαίης μετά τον ξυλοδαρμό της η μάρτυρας είπε πως ήταν σοκαριστική. «Εγώ έτσι όπως την είδα κατάλαβα ότι την χτύπαγε με μανία», είπε και συνέχισε « Όταν έφτασα στο νοσοκομείο πήρα την αδελφή της να δω τι έγινε και μου είπε ότι δεν έχει ιδέα ούτε εκείνη ούτε ο Βαγγέλης. Τον Στεφανάκη τον είδα το απόγευμα της ίδιας μέρας. Τον άκουσα να μιλάει με τη Μαριαλένα και να της λέει» αν κλείσεις το τηλέφωνο θα ανοίξω το στόμα μου και θα τα πω όλα».

Η φίλη της Φαιης κατηγόρησε για αδιαφορία τη Μαριαλένα Μπαάχλα, καθώς, όπως είπε, δεν ερχόταν στο νοσοκομείο να δει την αδελφή της. «Την πήρα τα ξημερώματα και της λέω «Μάνια που είσαι;» Και μου είπε οτι είναι χάλια και δε μπορεί να οδηγήσει. Με πήρε αργά τη νύχτα να μου πει να την πάω στο νοσοκομείο. Θεωρώ ότι στο νοσοκομείο έπαιζε θέατρο η Μαριαλένα».

Όσο για τον κατηγορούμενο όπως κατέθεσε η μάρτυρας δεν προσφέρθηκε καν να βοηθήσει με τα έξοδα. «Τις 2 πρώτες μέρες με έπαιρνε τηλέφωνο να δει τι κάνει η Φαίη. Μετά τίποτα. Τον άκουγα συγχυσμένο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.