Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Μέσα στον Ιούλιο η ανακοίνωση των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι τις 18 Ιουνίου αναμένεται η εγκύκλιος αποσπάσεων.

Περίπου 16.000 εκπαιδευτικοί περιμένουν με αγωνία την ανακοίνωση των φετινών μεταθέσεων που όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα. Όπως μας ενημέρωσε ο αιρετός στο ΚΥΣΔΕ κ. Κορδής με βάση τα σημερινά δεδομένα εκτιμά ότι οι μεταθέσεις δεν μπορούν να ολοκληρωθούν πριν τις 15-20 Ιουλίου.

Ακόμα δεν έχει εκδοθεί η εγκύκλιος υπολογισμού κενών που το προηγούμενο έτος είχε ανακοινωθεί στις 23 Μαΐου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο έτος μεσολάβησαν 20 μέρες από την έκδοση της εγκυκλίου μέχρι την ανακοίνωση των μεταθέσεων στις 12 Ιουνίου. Ο κ. Κορδής μας ενημέρωσε ότι μετά την έκδοση της εγκυκλίου θα συνταχθούν οι πίνακες κενών οργανικών θέσεων ανά περιοχή μετάθεσης, για να ολοκληρωθούν οι μεταθέσεις.

Όσον αφορά τις αιτήσεις για απόσπαση όλες οι πληροφορίες συντείνουν ότι μέχρι τις 18 Ιούνη αναμένεται να εκδοθεί σχετική εγκύκλιος. Οι αποσπάσεις θα πραγματοποιηθούν μετά τις μεταθέσεις ωστόσο ο κ. Κορδής επισημαίνει ότι η εξέλιξη αυτή θα έχει ως συνέπεια την υποβολή ενός τεράστιου αριθμού αιτήσεων, αφού όλοι οι εκπαιδευτικοί θα υποβάλλουν αίτηση μιας και δε θα γνωρίζουν την τύχη της αίτησης μετάθεσης τους. Για τις αποσπάσεις θα καταβληθεί προσπάθεια να ολοκληρωθούν μέχρι τις 30 Αυγούστου.

Για τους μόνιμους διορισμούς για τους οποίους αγωνιούν πολλοί εκπαιδευτικοί , σύμφωνα με τον κ. Κορδή δεν υπάρχει κάτι νεώτερο αφού δεν έχει καθοριστεί η κατανομή των οργανικών θέσεων για τη σχολική χρονιά 2014-2015. Το ίδιο ισχύει και για την εγκύκλιο αναπληρωτών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.