Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη ο δολοφόνος που μαχαίρωσε δυο παιδιά στο Μπρούκλιν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δράστης είναι ένας 27χρονος που είχε συλληφθεί τουλάχιστον 9 φορές στο παρελθόν.

Οι αρχές της Νέας Υόρκης συνέλαβαν τον άνδρα που δολοφόνησε με μαχαίρι ένα 6χρονο αγοράκι και τραυμάτισε σοβαρά την 7χρονη φίλη του στο Μπρούκλιν, μέσα σε ένα ασανσέρ την ώρα που τα παιδιά κατέβαιναν από την πολυκατοικία όπου διέμεναν για να αγοράσουν παγωτό.

Συνελήφθη ο δολοφόνος που μαχαίρωσε δυο παιδιά στο Μπρούκλιν

Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Daniel St. Hubert και είναι 27 ετών, ενώ σύμφωνα με τον αμερικάνικο Τύπο, στο παρελθόν έχει συλληφθεί τουλάχιστον εννέα φορές.

Η τελευταία σύλληψη του δολοφόνου του 6χρονου Prince Joshua Avitto, είχε πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου με την κατηγορία της οικογενειακής βίας.

Η 7χρονη Mikayla Capers, συνεχίζει να νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο του Μπρούκλιν, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, αμέσως μετά την επίθεση.

Οι αρχές είχαν ανακοινώσει πως θα έδιναν 5.000 δολάρια αμοιβή, σε όποιον έδινε πληροφορίες για την ανεύρεση του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία μιας 18χρονης με μαχαίρι, που συνέβη λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία του 6χρονου, λίγα μόλις τετράγωνα από την πολυκατοικία όπου επιτέθηκε στα ανήλικα παιδάκια.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.