Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο 31χρονος που ερωτεύθηκε μια 91χρονη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

"Κάποιοι άνδρες προτιμούν τις ξανθιές, κάποιοι άλλοι τις μελαχρινές. Εγώ προτιμώ τις ηλικιωμένες". Αυτό δηλώνει ένας 31χρονος ο οποίος έχει σχέση με μια 91χρονη.

Ο Κάιλ Τζόουνς από την Τζόρτζια των ΗΠΑ, διατηρεί αυτή την περίοδο παράλληλη σχέση πέντε διαφορετικές ηλικιωμένες γυναίκες άνω των 60 ετών και δεν διστάζει ακόμη και να τις γνωρίζει στη 50χρονη μητέρα του. Μεταξύ αυτών, και η 91χρονη Μάρτζορυ Μακ Κόουλ με την οποία έχει σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια.

Παρότι έχουν 60 χρόνια διαφορά, το ζευγάρι έχει ενεργή ερωτική ζωή και είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Ο Κάιλ που εργάζεται σε τηλεφωνικό κέντρο ήταν μόλις 18 όταν κατάλαβε ότι του αρέσουν οι μεγαλύτερες γυναίκες. Τότε έβγαινε με μια 50χρονη.

Σήμερα, ο Κάιλ βρίσκει μέσα από ιστοσελίδες γνωριμιών γυναίκες που συνήθως είναι από 60 έως 80 ετών. Μάλιστα όπως λέει στη Daily Mail όταν προσπαθεί μιλήσει σε μια μεγαλύτερη γυναίκα η πρώτη αντίδραση είναι να του πουν ότι είναι πολύ νέος για εκείνες.

"Θεωρώ ότι η επιμονή είναι καλή, οπότε τους λέω ότι θα είναι διασκεδαστική εμπειρία", τονίζει.


Το 2009 γνώρισε την Μάρτζορι σε ένα βιβλιοπωλείο στο βιβλιοπωλείο όπου εργαζόταν. Εκείνη, χωρισμένη με έξι παιδιά, συμφώνησε να βγουν ραντεβού.

"Στην αρχή ζήλευα που έβγαινε και με άλλες γυναίκες, αλλά μετά γυρνούσε σε μένα και μου έλεγε ότι είμαι η καλύτερη. Η σχέση μας είναι υπέροχη. Τον θαυμάζω και με θαυμάζει, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο", επισημαίνει.
Η μητέρα του 31χρονου, Σεσέιλα Τζόουνς, 50 ετών, αρχικά νόμιζε ότι γιος της περνούσε μια φάση. "Πολλά παιδιά ερωτεύουνται τις καθηγήτριές τους , γι 'αυτό δεν μου φάνηκε παράξενο".
"Μετά όμως μόλις είδα με ποιες γυναίκες βγαίνει, κατάλαβα ότι δεν ήταν φάση..." συμπληρώνει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.