Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Νίκησε τον καρκίνο με «εμβόλιο»!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανοσοποιητικά κύτταρα 45χρονής από τις ΗΠΑ «εκπαιδεύτηκαν» στο εργαστήριο και νίκησαν τους όγκους.

Μεγάλη νίκη κατά του καρκίνου πέτυχαν γιατροί στις ΗΠΑ, καθώς κατάφεραν να εξαφανίσουν όγκους σε πνεύμονα και συκώτι από γυναίκα που βρισκόταν σε τελικό στάδιο.



Μάλιστα, η θεραπεία που ακολουθήθηκε έγινε με κύτταρα από το δικό της ανοσοποιητικό σύστημα, τα οποία οι γιατροί πολλαπλασίασαν στο εργαστήριο και ακολούθως τα έβαλαν στον οργανισμό της με ένεση.
«Άλμα προς τον πολυπόθητο στόχο του θεραπευτικού εμβολίου για τον καρκίνο με τη χρήση των δικών μας, προσωπικών κυττάρων χαρακτήρισαν τη μέθοδο οι επιστήμονές.

Πρόκειται για τη 45χρονη Μελίντα Μπατσίνι, τραυματιοφορέα και μητέρα έξι παιδιών. Πριν από δύο χρόνια, τον Απρίλιο του 2012, ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι της απομένουν μόνο μερικοί μήνες ζωής. Ο καρκίνος που είχε εμφανιστεί αρχικά στη χολή της είχε δώσει μεταστάσεις στον πνεύμονα και το συκώτι. Οι χημειοθεραπείες είχαν σταματήσει να έχουν αποτέλεσμα και οι όγκοι αναπτύσσονταν ταχύτατα σε τρία σημαντικά λειτουργικά όργανα.

Τότε ο Στίβεν Α. Ρόζενμπεργκ, ο καθηγητής Ογκολογίας και Ανοσολογίας στο Εθνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, αποφάσισε να δοκιμάσει μια σχετικά νέα και πολλά υποσχόμενη μέθοδο που ονομάζεται ανοσοθεραπεία. Αυτό σημαίνει ότι θα έβρισκε τρόπο να εκπαιδεύσει το ανοσοποιητικό της σύστημα ώστε να χτυπήσει τον ίδιο τον καρκίνο. Μια μέθοδο παρόμοια με αυτή του κλασικού εμβολίου.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.