Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Αχώριστες στη ζωή και στο... χειρουργείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πανομοιότυπες δίδυμες τα κάνουν όλα μαζί - Δείτε τις φωτογραφίες.

Όπως πολλά πανομοιότυπα δίδυμα, η Jo και η Kerry Burton έκαναν τα πάντα μαζί και πέρασαν τα πάντα μαζί: από τα μαθήματα μπαλέτου μέχρι την… ανεμοβλογιά. Οπότε, όταν η Jo αποφάσισε να υποβληθεί σε πλαστική στη μύτη πριν από 17 χρόνια, η Kerry απλά την ακολούθησε.

Έκτοτε, οι 38χρονες αδελφές έχουν ξοδέψει σχεδόν 86.000 ευρώ σε αισθητικές επεμβάσεις, που όλες έγιναν στον ίδιο χρόνο και από τους ίδιους γιατρούς, για να διασφαλίσουν πως θα παραμείνουν τόσο ίδιες που να μην μπορεί να τις ξεχωρίσει κανείς.



Οι δίδυμες έχουν κάνει πλαστική στήθους, ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, μόνιμο μακιγιάζ, μόνιμο μανικούς, πεντικιούρ, μαύρισμα.

Δύο φορές το χρόνο κάνουν μαζί μπότοξ, ταυτόχρονα, ώστε να «γερνούν» με τον ίδιο ρυθμό.

Η τελευταία φορά που ξάπλωσαν στο χειρουργικό τραπέζι ήταν τον Ιανουάριο όταν υποβλήθηκαν σε προσθετική στήθους, μεγαλώνοντας το μπούστο τους από DD σε E, την ίδια μέρα εννοείται.

Η Kerry, αισθητικός στο επάγγελμα και 15 λεπτά μεγαλύτερη από την αδελφή της, αφηγείται στη Daily Mail τα απρόοπτα της ρινοπλαστικής τους: «Η Jo έλεγε πως ήθελε η μύτη της να μην είναι τόσο ίσια, να έχει μια μικρή καμπύλη.



Συμφώνησα και ήταν φυσικό να κάνουμε την επέμβαση μαζί. Αλλά κάτι πήγε στραβά, η μύτη της Jo έκανε καμπύλη προς τη μία πλευρά και η δική μου προς την άλλη».

Κι έτσι, ένα χρόνιο μετά, έκαναν και πάλι μαζί διορθωτική επέμβαση. Το 2004 έκαναν μαζί προσθετική στήθους για να αποκτήσουν μπούστο από 34B σε 34DD.

«Ο χειρουργός έγραψε τα αρχικά μας στην κοιλιά μας για να μην μας μπερδέψει», προσθέτει η Jo.

Για κακή τους τύχη τα επιθέματα που έβαλαν στο στήθος ήταν της εταιρείας PIP που απαγορεύτηκαν καθώς περιείχαν ακατάλληλη σιλικόνη, αλλά δεν τις έκαμψε το γεγονός αυτό. Τον Γενάρη τα αντικατέστησαν και επί τη ευκαιρία έκαναν και το μπούστο τους D.

«Δεν θα κάναμε ποτέ και τίποτα η μία χωρίς την άλλη», τονίζει η Jo.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.