Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Απεργία αύριο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι διοικητικοί υπάλληλοι.

Σε νέα απεργία καλεί τα μέλη της η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΔΠΤΕ) στις 13 και 14 Μαίου για τα θέματα της διαθεσιμότητας των διοικητικών υπαλλήλων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, ζητείται από την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει άμεσα «στην υλοποίηση της διαδικασίας της κινητικότητας όπως αυτή έχει συμφωνηθεί σε προηγούμενες συναντήσεις». Παράλληλα «να διασφαλίσει την επανένταξη όλων των διοικητικών υπαλλήλων μηδενός εξαιρουμένου στις υπηρεσίες, βεβαίως και όσων ο κλάδος έχει καταργηθεί» και «να πάρει πίσω το νέο σύστημα αξιολόγησης με βάση το οποίο θέλει να δημιουργήσει μια τεράστια δεξαμενή υπαλλήλων προς απόλυση».

Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσαν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του πανεπιστημίου Αθηνών που τονίζουν σε ανακοίνωση τους ότι «συντονιζόμαστε για τη διοργάνωση κοινών δράσεων με όλους τους πρωτοβάθμιους συλλόγους ΑΕΙ-ΤΕΙ, χωρίς την πίεση των οποίων καμιά κινητοποίηση δεν εξαγγέλλεται και δεν υλοποιείται. Καλούμε σε συμμετοχή στην απεργία που έχει προκηρυχθεί για τις 13 και 14 Μαΐου από την ΟΔΠΤΕ. Για μας η απεργία αυτή έχει προειδοποιητικό χαρακτήρα. Συγκεντρωνόμαστε στις πύλες των Σχολών και προχωράμε σε καθολικό κλείσιμο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.