Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

«Η σχέση μας με την Μαριαλένα είχε πάθος, ένταση και διάρκεια»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα φλας άστραφταν ασταμάτητα όταν η Μαριαλένα Μπάχλα έφτασε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έπειτα από απαίτηση της έδρας για αυτοπρόσωπη παρουσία. Η καινούργια συντηρητική εικόνα της, είναι αντιφατική προς αυτή που η ίδια έχτισε στα social media, τα ερωτήματα όμως ίδια για τη θέση της στο αιματοβαμμένο παζλ της Νέας Μάκρης.

Στην έδρα δήλωσε θύμα εκβιασμού με ροζ βίντεο, προκειμένου να μην αποκαλύψει στην Αστυνομία την αλήθεια, ισχυρισμό που διαψεύδει ο Βαγγέλης Στεφανάκης μιλώντας στη Realnews.



Λίγα 24ωρα πριν, και συγκεκριμένα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η αδερφή της αδικοχαμένης Φαίης είχε εμφανιστεί ξανά δημόσια, σε καλλιστεία σκύλων στο Μαρκόπουλο, χωρίς αυτή τη φορά να κρύβει τα χαρακτηριστικά της στους φωτογραφικούς φακούς, όπως φαίνεται από το ενσταντανέ που δημοσιεύει η «R».

Αλλωστε για τη Μαριαλένα η ζωή συνεχίζεται και «το μόνο που τη νοιάζει είναι αν θα πάει φυλακή ή αν θα μπορέσει να ξανακάνει τη ζωή της όπως ήταν πριν», όπως λέει φιλικό της πρόσωπο. Με νέα σχέση, νέα διεύθυνση και νέο λουκ -κοκκινομάλλα πλέον- «ξεπερνάει» το άγριο τέλος της αδερφής της, θύμα του τριγώνου που έναν χρόνο πριν είχε αφήσει άφωνη την κοινή γνώμη.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.