Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Άνδρας έσωσε βρέφος που «βούτηξε» από τον δεύτερο όροφο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γλίστρησε από το περβάζι ψάχνοντας τη μητέρα του - Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες.

Η καρδιά όλων σταμάτησε όταν είδαν ένα μωρό να κάνει… ελεύθερη πτώση από παράθυρο του δευτέρου ορόφου στην επαρχιακή πόλη Zhongshan της Κίνας. Πήγε στη θέση της όμως όταν ένας περαστικός έσωσε τη ζωή του πιάνοντας το στον αέρα.

Το μόλις ενός έτους παιδί γλίστρησε λόγω της καταρρακτώδους βροχής από το περβάζι, την ώρα που έψαχνε να βρει τη μητέρα του, σύμφωνα με την «Daily Mail». Εκείνη τη στιγμή περνούσε από κάτω ο σωτήρας του. Ο κ. Λι, όπως ονομάζεται βρέθηκε τυχαία στο σωστό σημείο και καταλαβαίνοντας τι συνέβαινε προσπάθησε μαζί με έναν άλλο άνδρα να σώσουν το μωρό. Την ίδια ώρα κάποιοι έβαζαν χαρτόκουτα στο δρόμο.

Αψηφώντας τη βροχή, που δυσκόλευε την κατάσταση, ο ήρωας βρήκε την κατάλληλη θέση και το παιδί κατέληξε στην αγκαλιά του και όχι στο έδαφος. «Δε σκέφτηκα πολύ εκείνη τη στιγμή. Φοβόμουν μόνο μήπως δεν καταφέρω να το πιάσω», τόνισε ο κ. Λι.

Όπως φαίνεται και στη μια από τις φωτογραφίες (στην τελευταία), το μωρό αμέσως μετά βρέθηκε στην αγκαλιά γυναίκας που φαίνεται να είναι η μητέρα του.












Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.