Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Είχε κι άλλο λούνα παρκ χωρίς άδεια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας στην Χαλκίδα δεν έβαλε μυαλό και συνελήφθη για δεύτερη φορά αφού διατηρούσε και άλλο λούνα πάρκ το οποίο λειτουργούσε επίσης χωρίς άδεια.

Ειδικότερα, ο 54χρονος επιχειρηματίας, είχε συλληφθεί πριν από 10 ημέρες, μετά από έλεγχο που είχε πραγματοποιηθεί στο παραλιακό λούνα παρκ που διατηρούσε και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια λειτουργίας και άδεια παραχώρησης, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 16 μήνες φυλάκιση.



Παρ΄ολα αυτά και ενώ στο παραλιακό λούνα παρκ έχει μπει λουκέτο, ο 54χρονος συνέχισε να παρανομεί και στο δεύτερο λούνα παρκ που διατηρεί χρόνια στην πλατεία αγοράς στην Χαλκίδα, το οποίο λειτουργούσε χωρίς άδειας ίδρυσης και άδεια λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.



Ως αποτέλεσμα, ο επιχειρηματίας συνελήφθη πάλι και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη.

ΦΩΤΟ-Είχε κι άλλο λούνα παρκ χωρίς άδεια

Αρμόδιος για την άδεια του συγκεκριμένου λούνα παρκ είναι ο Δήμος Χαλκιδέων και όπως τόνισαν οι υπεύθυνοι στο eviazoom, είχε ζητηθεί από τον 54χρονο να αποχωρήσει από το σημείο, καθώς δεν έχει τα απαιτούμενα έγγραφα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.