Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Συνελήφθη 21χρονος για βιασμό ηλικιωμένης και ληστείες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι αστυνομικοί αναζητούν το συνεργό του.

Στη σύλληψη ενός 21χρονου, ο οποίος εμπλέκεται σε ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών αλλά και με την κατηγορία του βιασμού μιας ηλικιωμένης μετά από ληστεία, προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του 21χρονου και ενός ακόμα ατόμου, που αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστείες και κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία, βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ βαρύνεται και με τα αδικήματα της αντίστασης και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Ο 21χρονος και ο συνεργός του διέπραξαν συνολικά τέσσερις ληστείες και μία απόπειρα σε βάρος ενοίκων σπιτιών, ενώ διέπραξαν ακόμα τρεις κλοπές – διαρρήξεις οικιών. Σε μία από τις ληστείες τους, ο 21χρονος βίασε μια 83χρονη.

Ο 21χρονος κατά την επιχείρηση για τη σύλληψή του αντιστάθηκε και απώθησε τους αστυνομικούς, χτυπώντας τους με τα χέρια και τα πόδια του, προκειμένου να διαφύγει.

Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκε πάνω του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 6,8 γραμμαρίων.

Σε κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του στον Κολωνό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δελτίο ταυτότητας, το οποίο είχαν αφαιρέσει σε ληστεία, 11 συσκευές κινητών τηλεφώνων, πέντε φωτογραφικές μηχανές, διάφορα κοσμήματα και ρολόγια, ηλεκτρονικός υπολογιστής, ηλεκτρικές συσκευών και φωτοτυπίες δελτίου αιτήσαντος ασύλου αλλοδαπού.

Επίσης, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών, με την οποία έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση τριών ετών για ληστεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του, όπως και του συνεργού του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.