Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Δεκάδες προσλήψεις εκπαιδευτικών για τη θερινή περίοδο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσλήψεις σε κατασκηνώσεις και προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης
.
Δεκάδες είναι οι θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτό το διάστημα σε παιδικές κατασκηνώσεις δήμων καθώς και σε προγράμματα θερινής απασχόλησης μαθητών ανά την Ελλάδα. Πρόκειται για εποχιακή απασχόληση που στις περισσότερες περιπτώσεις έχει διάρκεια 2 μήνες. Οι ειδικότητες που απασχολούνται είναι στην πλειονότητά τους εκπαιδευτικοί. Αυτή την περίοδο προσφέρονται οι ακόλουθες θέσει εργασίας.

Δήμος Τρίπολης: 18 προσλήψεις εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Τρίπολης θα προσλάβει 18 εκπαιδευτικούς με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το χρονικό διάστημα από 17-6-2013 έως και 11-8 2013, για τις ανάγκες λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου στο Παράλιο Άστρος Συγκεκριμένα:

Ενός εκπαιδευτικού ως αρχηγού. Θα επιλεγεί κατά προτεραιότητα απόφοιτος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχολής Φυσικής Αγωγής με κτήση πτυχίου τουλάχιστον από πενταετίας, ελλείψει δε αυτού πτυχιούχος παιδαγωγικών σχολών, επίσης με κτήση πτυχίου τουλάχιστον από πενταετίας.

Πέντε (καθηγητών Φυσικής Αγωγής, ελλείψει δε αυτών φοιτητών Φυσικής Αγωγής.Για τη μία από τις παραπάνω θέσεις θα προτιμηθούν καθηγητές που έχουν πιστοποίηση ναυαγοσώστη, ελλείψει δε αυτών φοιτητές Φυσικής Αγωγής με την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Δώδεκα ομαδαρχών. Θα προτιμηθούν πτυχιούχοι παιδαγωγικών, φιλοσοφικών, θεολογικών, ιστορικών και θετικών επιστημών, ελλείψει δε αυτών φοιτητές των ανωτέρω σχολών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους με τα σχετικά δικαιολογητικά στο Δήμο Τρίπολης έως και 24 Μαΐου 2013. Πληροφορίες: Καλογεράς Δημήτριος Τηλ: 2713-600431

Δήμος Χαλανδρίου: 40 προσλήψεις εκπαιδευτικών

Σε 40 προσλήψεις εκπαιδευτικών θα προχωρήσει και ο Δήμος Χαλανδρίου. Οι περισσότεροι από τους προσληφθέντες θα είναι γυμναστές ενώ προσφέρονται 9 θέσεις για εκπαιδευτικούς θεάτρου και εικαστικών. Οι θέσεις αφορούν το πρόγραμμα «Αθλητικές Κατασκηνώσεις» καθώς και το πρόγραμμα «καλοκαιρινή φύλαξη παιδιών».

Η πρόσκληση για την «Αθλητική Κατασκήνωση»
Η πρόσκληση για το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Φύλαξη Παιδιών»

Δήμος Νέας Ιωνίας Αττικής: 14 προσλήψεις εκπαιδευτικών

Συνολικά 14 εκπαιδευτικούς, κυρίως δασκάλους και νηπιαγωγούς θα προσλάβει Δήμος Νέας Ιωνίας. Οι αιτήσεις κατατίθενται μέχρι και τις 26 Μαΐου. Το χρονικό διάστημα τις απασχόλησης για τις 12 θέσεις δασκάλων ή νηπιαγωγών είναι από τις 10-6-2014 έως 2-8-2014.

Επίσης για τις παιδικές κατασκηνώσεις στο Αλεποχώρι ανάμεσα στις ζητούμενες ειδικότητες είναι και αυτές των εκπαιδευτικών. Συγκεκριμένα θα προσληφθεί ένας εκπαιδευτικός για τη θέση του Υπαρχηγού και ένας Παιδαγωγός με πτυχίο Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας.

Προκήρυξη
για πρόγραμμα θερινής απασχόλησης
Προκήρυξη για κατασκηνώσεις

Προσλήψεις στις κατασκηνώσεις Καλάνδρας στο Α.Π.Θ

Άτομα για δημιουργική απασχόληση, για τη γραμματεία υποδοχής καθώς και την αθλητική αναψυχή θα προσλάβει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εργασία έχουν τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Α.Π.Θ., υποψήφιοι διδάκτορες του Α.Π.Θ., μέλη ΔΕΠ, Βοηθοί, Επιστημονικοί Συνεργάτες, ΕΕΔΙΠ, ΕΤΕΠ, Διοικητικοί Υπάλληλοι μόνιμοι, με σύμβαση αορίστου, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, υπάλληλοι της Π.Φ. Λέσχης, υπάλληλοι εργολαβίας του Α.Π.Θ. και της Π.Φ.Λ.) και όλοι οι λοιποί ενδιαφερόμενοι των αντίστοιχων ιδιοτήτων, είτε φοιτούν και εργάζονται στο Α.Π.Θ., είτε όχι.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι εδώ
.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.